Tiršta jautienos sriuba

2011-10-07 11:34:18

Ingredientai

Jautienos gabalėlis;
taukai;
svogūnai;
česnakai;
kmynai;
pomidorų tyrė arba padažas;
bulvės.

Gamyba

Jautieną supjaustyti kvadrateliais, pakepinti su taukais, kai gražiai apkeps padruskinti, apibarstyti smulkiai supjaustytais svogūnais, išspausti čenakus, suberti kmynus, užpylti pomidorų tyrę ir verdančiu vandeniu, patroškinti kol mėsa suminkštės. Po pusvalandžio sudėti supjaustytas kvadrateliais bulvės,užpilti vandens, kad apsemtų, įdėti dar pomidorų tyrės, patroškinti. Troškinukas patogus tuo, kad galima jo pagaminti daugiau, užšaldyti troškintą mėsą, o prieš gaminimą tiesiog sudėti bulvės, pomidorų tyrę ir patroškinti.

tirsta-jautienos-sriuba.jpg

Šis puslapis atspausdintas iš www.tv3.lt https://www.tv3.lt/receptas/167/tirsta-jautienos-sriuba