Sriuba su voveraitėmis

2011-10-14 15:45:31

Ingredientai

50 ml aliejaus kepimui;
2 bulvės;
2 skiltelės česnako;
1 l daržovių sultinio;
4 vnt kvapių pipirų;
5 g petražolės;
5 g pipirų;
5 g druskos;
1 svogūnas
200 g vištienos;
100 g voveraičių.

Gamyba

Nuskusti bulves ir morkas. Jas supjaustyti kubeliais. Vištienos file be kauliukų supjaustyti taip pat kubeliais ir viską dėti į verdantį daržovių sultinį ir toliau virti. Česnaką susmulkinti, svogūną kubeliais supjaustyti ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol taps skaidrūs. Tada dėti nuvalytas, kapotas ir išvirtas voveraites ir dar šiek tiek viską pakepinti. Keptuvėje kepintas voveraites su svogūnais ir česnakais berti į puodą, kur verda bulvės su morkomis ir vištiena. Tada dėti prieskonius ir petražoles pagal savo skonį.

sriuba-su-voveraitemis.jpg

Šis puslapis atspausdintas iš www.tv3.lt https://www.tv3.lt/receptas/277/sriuba-su-voveraitemis