Pievagrybių užkepėlė

2011-10-19 12:46:25

Ingredientai

20 ml aliejaus kepimui;
2 skiltelės česnako;
100 g fermentinio sūrio;
100 g maltos mėsos;
1 morka
5 g petražolių;
20 pievagrybių;
5 g pipirų;
5 g druskos;
2 šaukštai pomidorų padažo;
1 svogūnas.

Gamyba

Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių.

pievagrybiu-uzkepele.jpg

Šis puslapis atspausdintas iš www.tv3.lt https://www.tv3.lt/receptas/358/pievagrybiu-uzkepele