Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu

2011-10-03 16:49:35

Ingredientai

150 g sviesto;
200 g kepenėlių;
svogūnas;
2 skiltelės česnako;
džiovinti čiobreliai;
2 šaukštai brendžio.

Gamyba

Kepenėles nuvalome. Susmulkiname svogūną ir kepiname svieste, kol pagelsta. Sudedame trintą česnaką ir kepiname 1 minutę. Sudedame kepenėles ir įberiame čiobrelių, dar kepame 5 minutes dažnai maišydami. Supilame brendį, troškiname minutę. Išgriebiame kepenėles kiaurasamčiu, sutriname smulkintuvu, sudedame į formą ir paliekame atvėsti.

vistienos-kepeneliu-pastetas-su-brendziu.jpg

Šis puslapis atspausdintas iš www.tv3.lt https://www.tv3.lt/receptas/93/vistienos-kepeneliu-pastetas-su-brendziu