2014 horoskopas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2014 horoskopas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2014 horoskopas“.

2014 metų horoskopas Žuvims

Bendras horoskopas. Prieš jus atsivers nauji horizontai, o tolimas viršūnes įveiksite, jei pagaliau patikėsite savo unikalumu ir artėsite savo svajonės link. Žuvims reikėtų ieškoti užsiėmimo, kuris galėtų visapusiškai įkvėpti. Tai gali būti kelionės, pasiekimai sporte ar mokslas. Atverkite širdį naujovėms, aktyviai bendraukite su užsieniečiais. Nebijokite mokytis patys ir švieskite tuos, kuriems to reikia. Nenustebkite, jei į jus kreipsis patarimo kiti.
2013-12-02

2014 metų horoskopas Vandeniui

Bendras horoskopas. Vandeniams svarbu labiau pasitikėti savimi ir kuo mažiau dėmesio kreipti į atsirandančias kliūtis. Jums reikia pakelti savo profesinį lygį ir plėsti pažįstamųjų ratą. Sėkmė lydės tik tuos, kurie tikslo siekia savarankiškai. Sudarykite griežtą planą ir drąsiai siekite svajonės. 2014 m. Vandeniams – harmonijos paieškos metas. Pagrindinė jūsų užduotis – pamatyti tikrąsias vertybes, atskirti visa, kas reikalinga, nuo to, kas nepageidaujama.
2013-12-02

2014 metų horoskopas Ožiaragiui

Bendras horoskopas. Ožiaragiams 2014 m. jokiu būdu negalima užsisklęsti savyje ar savo šeimoje. Jums reikia bendrauti su įvairiais žmonėmis ir būti įvykių įkarštyje. Jūsų svajonės, net didžiausi norai netikėtai išsipildys. Neatsisakykite kitų pagalbos, tačiau pasikliaukite tik pačiu savimi! Žaliojo Arklio metais svarbu dirbti komandoje, kartu galėsite užkariauti bet kurią viršūnę. Būkite drąsūs! Ko tik imumėtės, 2014 m. laukia sėkmė visose veiklos srityse.
2013-12-02

2014 metų horoskopas Šauliui

Bendras horoskopas. Šauliai turi daugiau dėmesio skirti savo santykiams. Pirmąjį 2014 m. pusmetį nukreipkite savo energiją į asmeninių talentų plėtojimą. Būkite aktyvūs ir iniciatyvūs savo darbe. Per antrąjį šių metų pusmetį reikėtų stengtis sukurti komfortą ir harmoniją šeimoje. Palaikykite savo sutuoktinį ir jums neteks jaudintis dėl gerovės. 2014 m. Šauliams reikia išmokti galvoti konstruktyviai ir veikti pagal planą.
2013-12-02

2014 metų horoskopas Skorpionui

Bendras horoskopas. 2014 m. Skorpionams bus svarbu judant į priekį apskaičiuoti ne tik visus žingsnius, bet ir bent po vieną žingsnį į priekį. Žaliojo Medinio Arklio metai gali būti labai sėkmingi, jei parodysite savo įgimtą darbštumą, išradingumą, gebėjimą greitai ir laiku priimti originalius bei kūrybiškus sprendimus. 2014 m. Skorpiono horoskopas rodo, kad šio ženklo atstovai bus susirūpinę, kaip uždirbti daugiau pinigų. Daugelis turės galimybę gerokai sustiprinti savo finansinę padėtį.
2013-12-02

2014 metų horoskopas Svarstyklėms

Bendras horoskopas. 2014-aisiais Svarstyklės turės sutvarkyti visus planus ir projektus. Viskas turi būti kruopščiai apgalvota ir išdėliota lentynose. 2014 m. planetos suteikia jums galimybę koreguoti savo likimą. Gali rastis rimtų verslo santykių su senyvo amžiaus asmenimis arba solidžiais ir patikimais draugais. 2014 m. Svarstyklės daug važinės ir susipažins su daugeliu skirtingų žmonių. Apsisaugoti nuo sukčių padės intuicija.
2013-12-02

2014 metų horoskopas Mergelei

Bendras horoskopas. Mergelės, jei vis dar vienišos, šiemet galbūt ras savo tikrąją meilę. Pagrindinis uždavinys Mergelėms 2014 m. – aktyviai dalyvauti įvairiuose renginiuose, siekti naujų pojūčių, nuolat tobulėti ir toliau aktyviai judėti į priekį. Gimusieji po šiuo zodiako ženklu turėtų veikti agresyviai ir nenukrypti nuo pasirinkto tikslo versle ar tarnyboje. Įgimtas atkaklumas ir noras lyderiauti galiausiai padės pasiekti pastebimos sėkmės.
2013-12-02

2014 metų horoskopas Liūtui

Bendras horoskopas. 2014 m. reikės apžvelgti ankstesnius darbus, pasidžiaugti savo darbo vaisiais, numatyti naujus tikslus. Aktyviausi ir ambicingiausi Liūtai gali bandyti įgyvendinti naujas užduotis, tačiau astrologai rekomenduoja jas atidėti. Permainų vėjas įneš pagyvėjimo į visas gimusiųjų po šiuo Ugnies ženklu gyvenimo srityse. 2014 m. Liūtai galės parodyti savo lyderio savybes ir bet kurioje situacijoje suvaidinti lemiamą vaidmenį. 2014 m. Fortūna bus Liūto pusėje.
2013-12-02

2014 metų horoskopas Vėžiui

Bendras horoskopas. Gimusiųjų po Vėžio ženklu pagrindinė užduotis 2014-iesiems – ramiai dirbti, atidžiai stebėti, kad išlaidos neviršytų pajamų, vengti kelionių į tolimas egzotiškas šalis. Apskritai Arklio metais primygtinai rekomenduojama vengti bet kokios rizikos, staigių pokyčių, nors bus palanku priimti esminius rimtus sprendimus, atlikti sandorius, baigti statybas. Būtina vykdyti visus savo pažadus ir atminti: šiemet Vėžiui teks pasikliauti tik savimi.
2013-12-02

2014 metų horoskopas Dvyniams

Bendras horoskopas. 2014 m., ypač jų pradžia, daugeliui Dvynių bus nevienareikšmiai: vieni reikalai klostosi gerai ir labai gerai, kiti – priešingai, strigs – ir dar dėl nežinomų priežasčių. Gyvenimas reikalaus greitos reakcijos, nes jūs galite praleisti daug. Konfliktus ir keistas situacijas būtina spręsti šių metų pradžioje. Juk gyvenimas toks: neišspręstas problemas užgriūva naujos, kurios papildo esamas, ir iš šios situacijos išsipainioti bus dar sunkiau.
2013-12-02
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų