velykinis pyragas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „velykinis pyragas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „velykinis pyragas“.

Šis pyragas taps šventinio stalo pažiba: šefas ragina išbandyti receptą

TV3 laida „La maistas“ ir virtuvės šefas Gian Luca Demarco tęsia keliones po Lietuvą ir toliau dalinasi gardžiausių patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca išdavė, kaip pasigaminti tradicinį itališką Velykų pyragą – jis taps šventinio stalo pažiba. Apsilankęs Vievyje šeimos – mamos Nijolės ir dukros Ivetos – kepyklėlėje „Tai‘Veta“, kurioje kepami lietuvių pamilti kepiniai – nuo šakočio iki kibinų – Gian Luca artėjančių Velykų proga parodė, kaip pasigaminti itališką šventinį kepinį.
2024-03-27

Atrado itin gardų Velykų pyragą: „Tokio parduotuvėje nerasite“

„Artėja šventės ir pats metas pagalvoti apie šventinį stalą. Savo receptų knygelėje radau receptų, kurie išvis dar negaminti ir yra tokių, kurie buvo gaminti labai seniai ir kuriuos verta prikelti, nes jie to verti. Vienas iš tokių receptų yra naminio pyrago (bulkos) receptas. Koks gardus pyragas, o minkštas, o purus, o kvapnus. Taigi, būtinai išsisaugokite šio gardaus pyrago receptą“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
2023-03-31

Riešutinė boba Velykų stalui

Velykų stalas neįsivaizduojamas ne tik be dažytų kiaušinių – margučių, bet ir be įvairiausių pyragų. Siūlome šventei išsikepti riešutais ir vaisiais kvepiantį pyragą, vadinamąją bobą Sudėtinės dalys: Riešutai, kapoti, 5 šaukštai Šokoladas, juodasis, 150 gramų Datulės, be kauliukų džiovintos, 50 gramų Abrikosai, džiovinti, 50 gramų Sviestas, 125 gramai Cukrus, 125 gramai Kiaušiniai, 2 vienetai Kvietiniai miltai, 200 gramų Cinamonas, 0.5 šaukštelio Citrinos žievelė, tarkuota, 1 šaukštas Kepimo mil...
2013-03-22

Velykinis mielinis pyragas „Avytė"

Tešlai jums reikės: 650 g miltų, 40 g mielių, 250 ml šilto pieno, 100 g cukraus, žiupsnelio druskos, 150 g sviesto arba margarino, 2 kiaušinių. Baltam glajui: 200 g miltinio cukraus, 2 kiaušinių baltymai ir citrinos sulčių. Įdarui: 150 g cukraus, 100 g cinamono. Paruošimas: Mieles ištrinti su šaukšteliu cukraus ir užpylus šiltu (kambario temperatūros) pienu (100 ml) tirpinti, kol neliks gumulėlių.
2012-03-23
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų