Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė
Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė (dalyvauja 16) Konkursas pasibaigęs Pagaliau – vasara. Saulė, šiluma ir lengvas maistas. Juk kiekvienas iš mūsų turime savo specialių receptų, ką galima greitai pasiruošti iškylai į gamtą, prie jūros ar ramiam vakarui namuose su draugais, šeima. Mėgėjams gaminti portalas Balsas.lt kartu su UAB „Gerovės“ konservų fabriku skelbia vasarišką konkursą – atsiųskite...

Kepta duona su užtepėle

Ingredientai:

10 riekių baltos duonos
Aliejaus kepimui
5 kietai virti kiaušiniai
2 morkos
100 g fermentinio sūrio
150 ml lieso majonezo
2 skiltelės česnako
druskos
Gaminimas:

Duona supjaustome į smulkesnes riekeles. Jas apkepame ant aliejaus iš abiejų pusių. Darome užtepėlę: morkas ir sūrį sutarkuojame per smulkią burokinę tarką, kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais. išspaudžiame česnaką. Viską sudedame į dubenėlį, pilame majonezą, padruskinam ir išmaišom. Šią masę tepame ant jau atvėsusių keptų duonos riekelių. Skanaus
 

Naujausi dalyviai

Į viršų