Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė
Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė (dalyvauja 16) Konkursas pasibaigęs Pagaliau – vasara. Saulė, šiluma ir lengvas maistas. Juk kiekvienas iš mūsų turime savo specialių receptų, ką galima greitai pasiruošti iškylai į gamtą, prie jūros ar ramiam vakarui namuose su draugais, šeima. Mėgėjams gaminti portalas Balsas.lt kartu su UAB „Gerovės“ konservų fabriku skelbia vasarišką konkursą – atsiųskite...

Persikai su užtepėle

Persikai, konservuoti, 500gramų
Vištienos filė, 1 vienetas
Svogūnai, 1 vienetas
Sūris, kietas, 150 gramų
Majonezas, 4 šaukštai
Salotos
Petražolės
Krapai

Gaminimas:
Vištienos krūtinėlę išvirti pasūdytame vandenyje.
Kietą sūrį sutarkuoti su smulkia tarka. Svogūną ir virtą vištienos krūtinėlę smulkiai supjaustyti, įdėti sūrį, majonezą ir viską išmaišyti.
Didelę lėkštę papuošti salotų lapais, krapais, sudėti konservuotų persikų puseles, įdaryti jas paruošta vištienos mase. Įdarytus persikus papuošti petražolėmis.
 

Naujausi dalyviai

Į viršų