Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė
Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė (dalyvauja 16) Konkursas pasibaigęs Pagaliau – vasara. Saulė, šiluma ir lengvas maistas. Juk kiekvienas iš mūsų turime savo specialių receptų, ką galima greitai pasiruošti iškylai į gamtą, prie jūros ar ramiam vakarui namuose su draugais, šeima. Mėgėjams gaminti portalas Balsas.lt kartu su UAB „Gerovės“ konservų fabriku skelbia vasarišką konkursą – atsiųskite...

UŽTEPĖLĖS SU DUONELĖMIS

Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis vnt.
Kiaušinis 1 vnt.
Fermentinis sūris (tarkuotas) 100 g
Majonezas 2 valg. šaukšt.
Česnakas (skiltelės) 2 vnt.
Krapai (smulkinti) pagal skonį
Morka (smulkiai sutarkuota) 1 vnt.
Česnakas (skiltelės) 2 vnt.
Fermentinis sūris (tarkuotas) 100 g
Majonezas 2 valg. šaukšt.


Paruošimas
1 Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
2 Išvirti kiaušinį,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti su majonezu.
3 Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
4 Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))

Naujausi dalyviai

Į viršų