Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė
Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė (dalyvauja 16) Konkursas pasibaigęs Pagaliau – vasara. Saulė, šiluma ir lengvas maistas. Juk kiekvienas iš mūsų turime savo specialių receptų, ką galima greitai pasiruošti iškylai į gamtą, prie jūros ar ramiam vakarui namuose su draugais, šeima. Mėgėjams gaminti portalas Balsas.lt kartu su UAB „Gerovės“ konservų fabriku skelbia vasarišką konkursą – atsiųskite...

UŽTEPĖLĖ SU KRABAIS

Grūdėta varškė 1 ind.
Krabų mėsa ar lazdelės 150 g
Česnakas (skiltelės) 3 skilt.
Krapai (smulkinti) pagal skonį
Skrudinta duona ar prancūziškas batonas riek.
Majonezas g


Paruošimas
1 Krabų mėsą ar lazdeles,česnakų skilteles ir krapus smulkinti,užpilti grūdėtąją varškę,majonezą ir viską išmaišyti.Tepti ant skrudintos duonos ar prancūziško batono.
2 Česnako dėti pagal skonį,kaip kas mėgsta aštriau ar ne,o krapų tai nepagailėti,kuo daugiau.Tinka švieži ar šaldyti krapai.

 

 

Naujausi dalyviai

Į viršų