Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė
Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė (dalyvauja 16) Konkursas pasibaigęs Pagaliau – vasara. Saulė, šiluma ir lengvas maistas. Juk kiekvienas iš mūsų turime savo specialių receptų, ką galima greitai pasiruošti iškylai į gamtą, prie jūros ar ramiam vakarui namuose su draugais, šeima. Mėgėjams gaminti portalas Balsas.lt kartu su UAB „Gerovės“ konservų fabriku skelbia vasarišką konkursą – atsiųskite...

Graikinių riešutų su kepta duona užtepėlė

150 g graikinių riešutų
175 g tepamo lydyto sūrelio

400 g duonos

Aliejaus

Duoną paskrudiname aliejuje. Iškepusias ir atvėsusias duonos riekeles supjaustome skersai į keturias dalis. Kiekvieną gabalėlį aptepame maždaug 2 mm storio lydyto tepamo sūrelio sluoksniu. Ant viršaus uždedame graikinių riešutų.

 

Naujausi dalyviai

Į viršų