REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
„Žalgirio“ fanai originaliai kvietė likti Keenaną Evansą: panaudojo Eurovizijos dainos žodžius (Teodoras Biliūnas/BNS)

Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas vėl buvo pagrindiniu ekipos vedliu ketvirtadienio vakarą pergalingai pasibaigusiose rungtynėse Kaune prieš Vitorijos „Baskonia“

51

Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas vėl buvo pagrindiniu ekipos vedliu ketvirtadienio vakarą pergalingai pasibaigusiose rungtynėse Kaune prieš Vitorijos „Baskonia“

REKLAMA

Penktas rezultatyviausias šio sezono Eurolygos žaidėjas baskus baudė 20 taškų ir 20 naudingumo balų pasirodymu, nors pirmajame kėlinyje po kelių greitų pražangų ir anksti atsisėdo ant atsarginių žaidėjų suolelio. 

Antroje mačo dalyje didžiąją savo pelnytų taškų dalį surinkęs amerikietis taip pat pelnė tritaškį su pražanga, o du Kauno „Žalgirio“ aistruoliai visų rungtynių metu į viršų laikė iškėlę plakatus, kuriais Silvester Belt eurovizinės dainos žodžiais „Luktelk“ ragino krepšininką dar vienam sezonui likti Kaune. 

„Luktelk, luktelk, Evansai“, – rašoma viename plakate. „Dar sezoną luktelk“.

Tadas Sedekerskis gyrė „Žalgirio“ lyderį

Nuostabus įžaidėjo pasirodymas tapo tikru galvos skausmu „Baskonia“ treneriui Duško Ivanovičiui, kuris po rungtynių nebuvo linkęs leistis į analizes, kaip varžovams būtų galima sustabdyti šį kauniečių vijurką. 

REKLAMA
REKLAMA

„Tai jau yra darbas kitiems treneriams šį sezoną, ne man“, – trumpai atsakė D. Ivanovičius. 

Krepšininką gyrė ir Tadas Sedekerskis, kuris pripažino prastą ekipos pasirengimą prieš šio krepšininko individualius įgūdžius.

REKLAMA

„Nebuvome pasiruošę. Jis pataikė sunkius metimus. Bet tokie žaidėjai turi gauti daugiau dėmesio. Jis yra vienas iš geriausių Eurolygos įžaidėjų“, – sakė lietuvis.

Praėjusį sezoną nutraukusią traumą užmarštyje palikęs 27-erių K. Evansas itin stabiliu žaidimu smarkiai pasikėlė savo rinkos vertę ir yra praktiškai nebeįperkamas „Žalgirio“ vadovybei. Būsimas šio krepšininko kontraktas turėtų siekti apie 2 milijonus eurų, o amerikiečio kontraktas su Kauno ekipa baigiasi po šio sezono.

Jis Eurolygos sezone renka po 17,3 taško, atkovoja po 2,7 kamuolio ir atlieka po 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

Standings provided by Sofascore

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų