REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beveik visą penktadienį tęsis septynioliktoji Mėnulio diena, kuri bus itin sėkminga bendrauti mėgstantiems žmonėms. Šią dieną labai nusiseka darbas grupėje, lengva susirasti draugų ir bendraminčių. Visai vakare 20.54 val. Mėnulis pereis į aštuonioliktąją dieną - pasyvų metą, todėl dienos pabaiga bus neįspūdinga.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas.

Iš ryto turėsite daug rūpesčių, todėl nesnauskite, netinginiaukite ir darykite tai, kas reikalinga - šiandien pasiteisinimai neįtikins net jūsų paties, o ką jau kalbėti apie aplinkinius. Diena bus labai aktyvi, prireiks energijos, todėl neužmirškite stipriai užkąsti.

REKLAMA

Jautis.

Šiandien veikiausiai sutiksite daugybę pažįstamų žmonių, kurių nesate matęs metų metus. Šie susitikimai suteiks puikių emocijų, todėl būsite tarsi "įkrautas" puikios energijos. Jos prireiks profesinėje srityje, nes pastaruoju metu nepadarėte visko, ką reikėjo.

Dvyniai.

Didelė tikimybė, kad sulauksite patvirtinimo, jog esate itin mylimas ir vertinamas. Jau ilgai laukėte šio ženklo, tai bus tarsi atgaiva širdžiai. Tačiau neužmirškite, kad gyvenate realiame gyvenime, todėl džiaugtis vertėtų ne visiškai visą dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Pats suvokiate, kad perdėtai jaudinatės, kai reikalai pakrypsta taip, kad negalite jų kontroliuoti. Nurimkite ir leiskite įvykiams tekėti sava vaga, o kai ateis laikas pasinaudosite susiklosčiusia situacija.

Liūtas.

Nemanykite, kad mostelėjus pirštu reikalai susitvarkys būtent taip, kaip įsivaizdavote. Deja, norint pasiekti rezultatą, reikia ne tik pastangų, bet ir didelio įžvalgumo, kuris neįgyjamas iškart. Todėl jeigu ko norite, tai bandykite, bandykite, bandykite ir būtinai mąstykite.

Mergelė.

Nors reikalai klostysis puikiai, tikėtina, kad jūs vis tiek atrasite kuo pasiskųsti. Gali būti, kad ne visi klusniai klausysis jūsų skundų tirados, todėl šį ritualą atlikite tik ypač gero draugo ar sutuoktinio akivaizdoje. Nepiktinkite žmonių skundais, kai jums neabejotinai sekasi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Gali būti, kad neseniai atlikti veiksmai kiek sugadino jūsų reputaciją, todėl šiandien turėtumėte padaryti viską, kad atitaisytumėte situaciją. Nesistenkite vaidinti dirbtinai pareigingo arba mandagaus, tiesiog būkite nuoširdus.

Skorpionas.

Pastaruoju metu įsisukęs darbų bei visokių reikalų metas šiandien kiek aprims - galėsite skirti laiko sau ir savo pomėgiams. Tačiau laisvo laiko neleiskite tuščiai, gali būti, kad greitai kiekviena minutė vėl taps labai brangi ir reikalinga.

Šaulys.

Būkite kantrus ir bent šiek tiek nuolaidesnis - jūsų kietakaktiškumas gali suerzinti net labiausiai jus mylinčius ir vertinančius žmones. Šiandien nesiimkite darbo ar šiaip kokių svarbių reikalų namo - atėjo metas ilsėtis ir tai turėtų būti šventa.

REKLAMA

Ožiaragis.

Mintyse nuolat suksis įkyrios mintys apie sunkiai įgyvendinamus norus, protas vis nenorės pasiduoti ir kurps planus, kaip išsisukti iš susiklosčiusios padėties. Tačiau šiandien patartina užmiršti problemas, kurios reikalauja gilaus apmąstymo. Dabar tam ne laikas.

Vandenis.

Šiandien išaušo diena, kai būsite priverstas suvokti, jog gyvenimas daug paprastesnis nei jums atrodė - tiesiog laimingų ir nelaimingų atsitiktinumų virtinė. Visas penktadienis žada būti ypač įvairiapusis, todėl pasiruoškite pamatyti ir šilto, ir šalto.

Žuvys.

Šiandien Žuvų laukia romatiškas susitikimas, tik neaišku, kas slypės po gražia išore. Gali būti, kad jūsų dėmesio trokštama ne pačiais kilniausiais tikslais, todėl būkite akylas. Vakarop patartina gerai atsipalaiduoti draugų būryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų