REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beveik visą šeštadienį tęsis aštuonioliktoji Mėnulio diena, kuri bus pasyvi, o kai kuriems žmonėms ir sunki. Tai apgavysčių, išdavysčių ir netikrumo metas. Išeidami iš namų būtinai patikrinkite užraktus, vandens čiaupus. Visai vakare 22.12 val. Mėnulis pereis į devynioliktąją dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas.

Jei norisi kiek patinginiauti, taip ir padarykite - nesigraužkite, kad tuščiai švaistote laiką. Šiandien išvis neturėtumėte imtis svarbių darbų, o jeigu jų vis dėlto atsirastų, geriau atidėti vėlesniam laikui, kai būsite labiau susikaupęs.

REKLAMA

Jautis.

Atrodys, kad viskas krinta iš rankų, o situacija tampa nekontroliuojama, bet tai tik nerimo padiktuota iliuzija. Iš tiesų viskas nėra taip stichiška, tik reikia įžvelgti dėsningumus ir tinkamai pasinaudoti susiklosčiusia situacija.

Dvyniai.

Galite atsidurti kvailoje situacijoje, kuri privers pasielgti ne taip, kaip paprastai jums būdinga. Net ir pats galite labai nustebti. Antroje dienos pusėje venkite didelių susibūrimų bei atvirų erdvių - galite susidurti su kišenvagiais.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Kad ir kokios mintys kankintų, nepasiduokite ir eikite tik pirmyn. Pastaruoju metu nebuvote itin patenkintas tuo, ką turite. Šiandien atėjo metas rimtai apsvarstyti, ką reikia keisti. Bandykite prašyti artimo žmogaus patarimo, bet sprendimą priimkite pats.

Liūtas.

Kad ir kiek veržtumėtės į priekį, šiandien pastangos nueis veltui - aplinkybės klostysis taip, kaip reikia, o ne taip, kaip jūs to norėtumėte. Neforsuokite įvykių, kartais reikia leisti įvykiams tekėti savo vaga ir ramiai laukti sau palankaus meto.

Mergelė.

Vėl užgrius darbai, tačiau kai kuriuos jų prisiėmėte pats, todėl neturėtumėte skųstis, jog neturite laiko net patiems elementariausiems poreikiams patenkinti. Jeigu norite būti visiems geras, tuomet teks kai ko atsisakyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Kad ir kas šiandien keltų abejonių, būtinai viską patikrinkite, kad ir po kelis kartus - verčiau įsitikinti, kad buvote neteisus tikrindamas, nei pamatyti, kad patyrėte nuostolių dėl savo abejingumo.

Skorpionas.

Diena turėtų būti ypač vangi, tačiau jumyse kunkuliuos jausmai. Pykti privers mylimojo ar mylimosios elgesys - nesupratingumas jus šiandien žudys, o bandymai barnius nuleisti juokais - išves iš kantrybės.

Šaulys.

Šauliai neturėtų rodyti ambicijų ten, kur nedera to daryti. Būna laikas ir vieta, kei geriau apsiginkluoti kuklumu. Taip atrodysite ne toks pavojingas ir kur kas daugiau laimėsite. Šiandien puikiai seksis bendrauti, todėl patartina laiką leisti tarp žmonių.

REKLAMA

Ožiaragis.

Šiandien pasistenkite atkreipti dėmesį į smulkmenas, jos bus iškalbingos ir daug pasakys apie šalia esančių žmonių siekius. Tai, ką sužinosite, gali būti nemalonu, tačiau, kita vertus, taip galėsite apsisaugoti nuo intrigantų.

Vandenis.

Neturėtumėte leisti į kelionę, nes šeštadienis gali būti pavojingas ir sunkiai nuspėjamas. Jeigu vis dėlto neįmanoma atidėti suplanuotos išvykos, tuomet pasitelkite visas atsargumo priemones: vairuokite saugiai, būkite atidus, o, svarbiausia, laikykitės visų taisyklių.

Žuvys.

Gali kilti barnių su vaikais ar šiaip jaunesniais asmenimis dėl jų įžūlumo. Pasistenkite neišlieti savo pykčio, nors tam prireiks daug stiprybės ir tolerancijos. Tačiau prisiminkite, kiek šunybių pats esate prikrėtęs, kai buvote vaikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų