REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tęsis devynioliktoji Mėnulio diena. Tai sunkus periodas, gali kilti sveikatos sutrikimų, nuotaika taip pat bus nekokia. Šiuo metu nepatartina organizuoti vakarėlių, kviestis svečių ar užsiimti svarbiais reikalais.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas.

Pernelyg lengvai pasiduodate įkalbinėjimams. Norėdamas visiems būti geras galų gale galite patirti rimtų finansinių nuostolių. Kai kalbama apie pinigus, būkite itin priekabus ir nepatiklus.

REKLAMA

Jautis.

Atrodo, kad iki svajonės išsipildymo liko tik vienas mažytis žingsnelis? Jau viskas padaryta, jau galite tik sėdėti ir laukti? Neapsigaukite - pasaulis gali apsiversti paskutinę sekundę.

Dvyniai.

Tie, kuriuos jūs mylite, šiandien gali pasirodyti tiesiog nepakenčiami. Niekam kitam, ko gera, panašių pokštų neatleistumėte, bet šįkart net įsižeisti kaip reikiant neleis.

Vėžys.

Visa siela šaukiatės tylos ir ramybės, bet būtent šitų dalykų šiandien labiausiai ir trūks. Galimas susierzinimas dėl smulkmenų, prasta savijauta. Pasistenkite negadinti nuotaikos aplinkiniams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas.

Laikykitės taisyklių ir subordinacijos. Jokiu būdu niekam nelipkite per galvas. Savojo tikslo vargu ar tokiu būdu pasieksite, o susipyksite su visais garantuotai.

Mergelė.

Veikiausiai būsite viskuo nepatenkintas. Gal ir turite tam pagrindo, bet nuo bambėjimo nei pačiam savijauta pagerės, nei ką pakeisite. Ganėtinai bjauri diena, atvirai šnekant.

Svarstyklės.

Dažnos Svarstyklės bus pernelyg emocionalios ir nesivaldančios. Aplinkinius tai gali nemaloniai nuteikti. Rizikuojate likti nesuprastas, ypač menkiau jus pažįstančių žmonių. Venkite asmeninių kontaktų, patogiausia būtų bendrauti raštu ar bent jau telefonu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas.

Skorpioną ir vėl galima apkaltinti išdidumo ir puikybės nuodėme. Prievartauti savęs neverta, būkite toks, koks esate, tikriausiai pakaks vėliau atsiprašyti tų, kuriuos šiandien spėsite įžeisti ar įskaudinti.

Šaulys.

Vieni šiandien liks deramai neįvertinti, kitų sugebėjimus ir galimybes pervertins. Ir viena, ir kita - nieko gero. Arba įsižeisite, susigadinsite sau nuotaiką visai dienai, arba užsikrausite ant pečių nepakeliamą atsakomybės naštą.

Ožiaragis.

Nepaprastai daug pastangų teks įdėti vien siekiant išlaikyti esamą padėtį. Ji nėra ideali, bet nieko nedarant gali tik pablogėti. Kuo anksčiau susirūpinsite, tuo mažiau vargo turėsite.

REKLAMA

Vandenis.

Vargu ar sulauksite pagyrų ar pripažinimo iš aplinkinių. Jei yra kuo, nesidrovėkite pasigirti pats. Neskubėkite dalyti pažadų, investuoti lėšas į naujus projektus.

Žuvys.

Vargiai seksis rasti sau bent minutėlę ramybės. Gali būti, kad neištvėręs pasielgsite ar ką pasakysite šiurkščiai. Apie galimus būdus atsiprašyti verčiau pagalvokite jau šiandien.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų