REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusios dienos pabaigoje 23.30 val. patekės dvidešimtoji Mėnulio diena, ji tęsis ir visą pirmadienį. Tai labai įdomus metas, atnešiantis daug naujovių. Šiuo metu patartina daug bendrauti, linksmintis, atsipalaiduoti. Palankus metas priimti ryžtingus sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas.

Šiandien rizikuojate tapti idealiu pirkėju (tuo, kuris šluoja viską, kas papuola po ranka, nesirinkdamas ir neįmanomais kiekiais). Labai pasiseks, jei atsiras žmogus, kuris neišleis jūsų į parduotuves.

REKLAMA

Jautis.

Labai gerai jausitės bet kokioje kompanijoje. Diena bus sėkminga įvairioms deryboms ir visur, kur reikės bendrauti su žmonėmis. Atsiskleis jūsų diplomatijos talentas, sugebėjimas lengvai perprasti žmones.

Dvyniai.

Jūsų šypsena šiandien darys tiesiog pritrenkianti poveikį. Būkite apdairus, galite įsigyti galybę beviltiškai jus įsimylėjusių žmonių. Venkite pataikūnų - gali įklampinti į bėdą.

Vėžys.

Atsipalaiduokite ir mėgaukitės gyvenimu. Šiandien kalnas ateis pas jus asmeniškai, eiti iki jo neprireiks. Neužsimirškite, kad tokios dienos ilgai nesitęsia, tad į darbą rytoj vis dėlto derėtų ateiti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas.

Paaiškinkite pagaliau žmogui, esančiam greta jau ilgą laiką, ką jaučiate jam. Jeigu spėjote atverti jam akis, kad yra jums labai svarbus, pasakykite tai dar kartelį - ir jums nesunku, ir jam malonu.

Mergelė.

Jūs veikiausiai gailėsitės šiandien priėmęs sprendimą, kurį padiktavo nesėkmingai susiklosčiusios aplinkybės. Tačiau net žinodamas tai, apsispręsti privalėsite. Jeigu to nepadarysite, gailėtis teks dėl kitų dalykų.

Svarstyklės.

Šiandien neliks barjerų, trukdančių išsipildyti norams. Svarbiausias jūsų pranašumas - sugebėjimas pasijuokti iš savęs. Žmonėms patinka, kai šaipomasi ne iš jų, tad greitai sulauksite pritariančių. Bet ar ilgai tai patiks jums?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas.

Neapribokite kitų laisvės, nes tai vis tiek neduos reikiamo rezultato, o tik supykdys žmogų. Jums niekas nieko neprivalo. Verčiau, siekdamas tikslo, aukščiau pakelkite reikalavimų sau kartelę.

Šaulys.

Nesiveržkite taip karštligiškai pirmyn, genamas ambicijų, o leiskite sau mėgautis tuo, ko pasiekėte anksčiau. Tai, kad kažkas jums pavyko labai lengvai, nesumenkina pasiekimų. Galite didžiuotis savimi.

Ožiaragis.

Šiandien galite jaustis pasimetęs ir išsigandęs. Pasistenkite vakarą praleisti draugiškų jums žmonių kompanijoje. Tai šiek tiek prislopins nemalonius prabėgusios dienos prisiminimus.

REKLAMA

Vandenis.

Jeigu ima atrodyti, kad jūsų principai tik sunkina gyvenimą, vadinasi, atėjo metas juos peržiūrėti. Ar tikrai visi jie teisingi? Daugumą jūsų problemų iš tiesų net negalima pavadinti problemomis.

Žuvys.

Pabandykite kiek įmanoma apriboti bendravimą. Šiandien būsite netaktiškas ir emocionalus, tad norėdamas išlaikyti svarbius ryšius, geriau naudokitės popierium, elektroniniu paštu, na, blogiausiu atveju - telefonu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų