REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

0.48 val. patekės dvidešimt pirmoji Mėnulio diena, kuri bus aktyvi ir kūrybinga - jos metu patartina sportuoti, keliauti. keisti gyvenamąją vietą ar darbą. Nusivilti neturėtų ir rizikuoti mėgstantys asmenys - šiandien gali pasiteisinti net iš pirmo žvilgsnio neprotingi žingsniai.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas.

Energija trykš per kraštus, visur ir visada būsite dėmesio centre, ir jums tai neabejotinai patiks. Jei siekiate būti lyderiu, išmušė jūsų valanda. Ieškote naujų veiklos sričių? Šiandien galite sulaukti įdomių pasiūlymų.

REKLAMA

Jautis.

Savo nuomonę šiandien jums teks keisti ne kartą, atsižvelgiant į labai greit besikeičiančią situaciją. Neverta laukti, kol permainingas pasaulis prisitaikys prie jūsų, skubėkite įtaikyti į ritmą pats.

Dvyniai.

Griežtas ir grynai mokslinis problemos sprendimas šiandien turi koja kojon eiti su intuicija. Susidursite su tokiomis situacijomis, kai bus svarbus greitas ir netipiškas mąstymas. Kita vertus, rezultatai turėtų nudžiuginti ne jus vieną.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Pamėginkite ką nors pakeisti. Ne po daug, tik truputį. Pradėkite nuo to, kas labiausiai erzina ar trukdo. Atsitraukite kelis žingsnius atgal ir pažiūrėkite, kas išėjo. Gali būti, kad ir patiks.

Liūtas.

Negailėkite pinigų šiandien. Palepinkite save nedidele, bet malonia dovanėle, gurmaniška vakariene. Jūsų finansinė padėtis jau pagerėjo arba pagerės pačiu artimiausiu laiku. Tai irgi gera proga šiek tiek paišlaidauti.

Mergelė.

Šiandien jūs gausite tokį energijos užtaisą, kad jo turėtų pakakti trims-keturioms dienoms. Galima, žinoma, viską išnaudoti ir per vieną dieną, bet tokiu atveju jums tektų pasiieškoti kokio nors Heraklio verto darbo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Jums jau darosi ankšta ten, kur šiuo metu esate. Kuo daugiau informacijos kaupiate, tuo sunkiau matyti esmę ir padaryti tinkamas išvadas. Labiau pasikliaukite intuicija.

Skorpionas.

Būsite tiesiog nepakeičiamas pagalbininkas žmonėms, kurie patys nebegali susidoroti su kilusiomis problemomis ar susivokti greitai besikeičiančioje situacijoje. Puikiausiai spręsite už kitus, užtat tvarkydamas savo reikalus, deja, būsite toks pat bejėgis.

Šaulys.

Šiandien pats geriausias jūsų sąjungininkas - kantrybė. Dalis kliūčių, kurias jums norėtųsi pašalinti nedelsiant, per laiką tiesiog išnyks pačios, tad verčiau nesilauškite pro atviras duris. Yra dalykų, kurių niekaip nepaskubinsi.

REKLAMA

Ožiaragis.

Teks pademonstruoti visą savo taktą ir kantrybę. Jūsų paties labui patartina tai daryti savanoriškai ir su entuziazmu. Šeima ir draugai reikalaus jūsų dėmesio ir nenorės girdėti jokių pasiteisinimų.

Vandenis.

Nauji keliai ir naujos idėjos šiandien turės didelį pasisekimą. Pabandykite pakeisti kažką toje sferoje, kur niekas nebuvo iki šio laiko judinama. Verta net kritišku žvilgsniu apžvelgti ir darbo vietą, ir namus.

Žuvys.

Kad ir kokie geri būtų jūsų ketinimai, vis tiek viskas bus ne taip, kaip norėtųsi. Šiandien jus pagaus banga, kuri savo aukų taip paprastai nepaleidžia. Teks kantriai laukti, kol nurims pati.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų