REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2.06 val. Mėnulis pereis į dvidešimt antrą dieną, kuri bus palanki intelektualinei veiklai - šiuo metu gerai siekti tikslų naudojant įgytas žinias, palanku mokytis, laikyti egzaminus. Labai sėkminga diena mokytojams arba žmonėms, kurie dalijasi savo žiniomis su kitais.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas.

Rizikuojate užsimoti kur kas daugiau, nei realiai galite nuveikti. Dėl to darysitės tik piktesnis ir nekantresnis. Būsite kupinas intelektualinės energijos, bet ganėtinai dirglus. Anksčiau pradėtus darbus užbaigsite, kai būsite emociškai stabilesnis.

REKLAMA

Jautis.

Būsite gana poetiškai nusiteikęs. Įdomių siurprizų gali pateikti vaikai. Net neišvengiama kasdienė rutina šiandien neatrodys tokia pilka ir neslėgs taip sunkiai jūsų pečių, kaip kad dažnai būna.

Dvyniai.

Už paskutinio vingio pagaliau išvysite tiesų ir laisvą kelią. Tiesa, pakankamai duobėtą, bet dabar bent jau matyti, kur link judate. Galite lengviau atsipūsti, padėtis vėl prognozuojama ir kontroliuojama.

Vėžys.

Tarp dviejų didelių darbų turite progą trumpai, bet intensyviai atsipūsti. Daug džiaugsmo turėtų atnešti bendravimas tiek su senais bičiuliais, tiek su visai nepažįstamais žmonėmis. Nevenkite kompanijos, kur visi iš esmės yra atsitiktiniai bendrakeleiviai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas.

Vertėjo tiek iškęsti jau vien dėl to, kad šiandien galėtumėte praleisti keletą nuostabių valandų pats vienas ar su mylimais žmonėmis. Esate laisvas užsiimti tuo, ko iš tiesų trokštate. Džiaukitės veiksmų laisve ir būsima asmenine nepriklausomybe.

Mergelė.

Laikas pasirūpinti dalykais, apie kuriuos kiti nė nepagalvotų. Prieš sakydamas, kad tai neveikia, pamėginkite dar vieną, paskutinį kartą. Nekantrumas gali būti didžiausia jūsų problema.

Svarstyklės.

Jei tuo, ką darote, tikėsite pats, patikės ir kiti. Turėkite pasiruošęs įtikimų argumentų tam atvejui, jei kas suabejotų jūsų autoritetu. Kalbėdamas gražius, bet neteisingus dalykus, bent jau stenkitės po truputį artėti prie tiesos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas.

Jums apskritai patinka rūpintis kitais, o šiandien turėsite tam puikių galimybių. Būsite ir piemuo, ir auklė, ir išganytojas viename asmenyje. Tikras atradimas nelaimėliams. Tačiau atkreipkite dėmesį į asmenis, mėgstančius griežti dantį - dėl pašaipios replikos galite atsidurti kvailoje padėtyje.

Šaulys.

Šiandien jums kaip niekad reikės paramos, šalininkų, kuriais galėtumėte pasitikėti. Venkite veiklos, kur iniciatyvumas galėtų būti suprastas kaip išsišokimas, bandymas pasirodyti geresniu už kitus. Pernelyg aktyviomis pastangomis šiandien galite sugadinti visą reikalą.

REKLAMA

Ožiaragis.

Šiandien naujienos ir paskalos sklis ypač greitai. Ar tikrai norite įsipainioti į šį žaidimą? Ar dėsitės didvyriu, ar kvailiu, jūsų reputacijai ir geram vardui gresia pavojus. Saiko ir santūrumo šiandien tikrai nebus per daug.

Vandenis.

Visą dieną lydės artėjančios didelės sėkmės ar laimės nuojauta. Būsite gana romantiškai nusiteikęs, galimas aistros protrūkis ar meilės nuotykis. Nedvejokite pasinaudoti viliojančia proga - pražiopsojęs vėliau graušitės.

Žuvys.

Šiandien galite nukentėti dėl savo polinkio nuolat skubinti įvykius. Stenkitės laikytis eismo taisyklių ir neužmirškite prisisegti saugos diržo. Jei elgsitės protingai, į ateitį galėsite žvelgti ne su baime, o su viltimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų