REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

3.24 val. Mėnulis persiris į dvidešimt trečią dieną, kuri bus sudėtinga, o kai kam netgi kritinė. Šią dieną gali prireikti griauti viska, kas sena, kas susiję su atgyvenusiomis normomis. Tai metas, kai gali susidurti dvi vertybių sistemos - šioje sandūroje teks iš esmės peržiūrėti savo mąstysenos pamatus.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas.

Pasistenkite mobilizuoti visas savo vaizduotės jėgas. Tai padės rasti kelią į didelę profesinę sėkmę. Jokiu būdu nesustokite pusiaukelėje, kad ir kokia svari atrodytų priežastis tai padaryti.

REKLAMA

Jautis.

Jei tik pageidausite, savo žavesį ir patrauklumą šiandien nesunkiai galite paversti grėsmingu ginklu. Pageidautina laiku sustoti, kol nugalėtų asmenų skaičius pernelyg neišaugo. Iš tiesų, kurgi juos visus dėsite?

Dvyniai.

Tramdykite emocijas, įsiklausykite į proto balsą. Jei tokio neturite, klausykite protingo žmogaus patarimų. Labai netinkama diena įsitvėrus laikytis savos nuomonės, ypač jeigu ji pagrįsta tik jūsų nuojautomis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Užimate labai vykusią ir perspektyvią poziciją. Jūsų pagrindinis uždavinys - pasistengti neišbarstyti to, ką jau turite, o jei pavyks - tai ir padidinti savo socialinio kapitalo turtus.

Liūtas.

Nesielkite taip, tarsi aplinkiniai neegzistuotų. Ne visuomet gerai, kai sekate tik savo interesų vedamu keliu, tai kiek savanaudiška. Kiti gali pasirūpinti savo interesais, bet negražu šią tiesą tėkšti kitiems į veidą. Nemanykite, kad elgdamasis taip, kaip patogu tik jums, priversite aplinkinius labiau jus gerbti.

Mergelė.

Tik labai rimta nelaimė šiandien galėtų sugadinti jums nuotaiką ar pakirsti šiaip jau neišsemiamą optimizmą. Gali būti, kad gims labai originalių idėjų, kurios padės tinkamai sutvarkyti asmeninius reikalus. Atrodo, kad atėjo metas, kai aiškiai įžvelgsite savos ateities perspektyvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Šiandien iš jūsų aplinkiniai gali tikėtis pačių netikėčiausių dalykų. Radikalus baldų perstumdymas namuose būtų pati mažiausia iš įmanomų blogybių. Pasistenkite, kad permainų troškulys nepriartintų prie didesnės blogybės.

Skorpionas.

Ketinate pasaką paversti tikrove? Tad pasiraitokite rankoves ir - pirmyn. Jums tikrai pavyks, tik pasirinkite tinkamus žmones, viską puikiai suplanuokite ir pasinaudokite savo gebėjimu mąstyti netradiciškai. Beje, akla sėkme šįkart pasikliauti nevertėtų.

Šaulys.

Gan ilga ir nuobodi diena, ypač jei turite daug pareigų ir darbų, kuriuos būtinai reikia nuveikti šiandien. Apskritai reikalus tvarkyti seksis nekaip, o štai pailsėti įmanoma, ir visai neblogai.

REKLAMA

Ožiaragis.

Jei gyvenate ne kortų namelyje, tai šiandieniniai permainų vėjai jūsų būstui nepakenks. Įkyriems pedantams priminkite, kad tvarka - tai viso labo į tam tikrus rėmus įspraustas chaosas.

Vandenis.

Šiandien verta kiek pasitraukti iš paties įvykių sūkurio ir užimti pašalinio stebėtojo poziciją. Pavyks pastebėti daug naudingų dalykų, pavyzdžiui, kas jums nuolat kaišioja pagalius į ratus.

Žuvys.

Pastaruoju metu nepastebite nieko, išskyrus vieną jus jaudinančią problemą. Viskas gerai, jei ji iš tiesų yra svarbiausia. Ar tikrai nesate valdomas emocijų? Kita vertus, pernelyg nesikuklinkite - jei tikrai turite ką pasakyti, sakykite garsiai ir aiškiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų