REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

4.43 val. ryto Mėnulis įeis į dvidešimt ketvirtąją savo kalendoriaus dieną, kuri bus palanki kurti, statyti ar kloti pamatus - tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme. Šiandien pradėti darbai paprastai puikiai nusiseka, o ateities planai būna lengvai įgyvendinami.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas.

Diena turėtų būti kupina geros nuotaikos - jausitės žvalus ir energingas. Patartina išlįsti iš namų ar biuro, vykti į kelionę, pašėlioti su draugais, pradėti seniai atidėliotą būsto renovaciją. Tik venkite barnių su šeimos nariais.

REKLAMA

Jautis.

Jau senokai atidėliojamų reikalų pasistenkite griebtis iš pat ryto. Jei nepavyks iš pirmo karto - nedaužykite kakta sienos, verčiau kuriam laikui vėl viską pamirškite. Ypatingų nuotykių šiandien tikėtis neverta, nebent pats jų ieškotumėt ant savo vargšės galvos.

Dvyniai.

Artėjant savaitgaliui, moterys darysis vis labiau nepatenkintos savo išvaizda ir garderobu. Ir vėl nėra kuo apsirengti Vyrai niekaip negalės baigti darbų - jiems savaitė pasirodys aiškiai per trumpa. Ypač plušės tie, kurių veikla susijusi su kompiuteriais ar automobiliais.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Pasistenkite daugiau judėti, bet nesuprakaituokite (tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme). Šiandienos darbų sėkmė ne itin priklauso nuo jūsų pastangų dydžio, o nesunki fizinė veikla neabejotinai pakeltų bendrą tonusą. Būkite realistas, blaiviai vertinkite savo jėgas ir galimybes.

Liūtas.

Jei jaučiatės nekaip, pirmiausia pagalvokite, ar tinkamai maitinatės. Gal jūsų skrandis tiesiog pavargo nuo prasto ir sunkiai virškinamo maisto? Turėtų padėti žolių arbatos, trumpalaikė dieta. Jei kalbėsite, ko nereikia, santykiai šeimoje gali gerokai pablogėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė.

Jūsų bambėjimą ir priekabes šiandien vargiai pakels ir patys artimiausieji žmonės. Jei tik galite, daugiau laiko praleiskite vienas, venkite konferencijų, posėdžių, viešojo transporto ir prekybos centrų. Ar bent jau neužtrukite ten nė sekundės ilgiau nei būtinai reikia!

Svarstyklės.

Savaitė buvo nelengva, ir šiandien dėl nervinio išsekimo gali paaštrėti chroniški susirgimai. Sėkme šiandien nepasikliaukite - tik atkaklus darbas leis pasiekti savo. O dar geriau - atidėkite darbus pirmadieniui. Jums labai praverstų ir trys poilsio dienos.

REKLAMA

Skorpionas.

Šiandien ilgai nemiegokite - pramiegosite savo sėkmę. Visus svarbiuosius reikalus pasistenkite sutvarkyti būtent pirmoje dienos pusėje - vakarop fortūna pamažu ims gręžtis nuo jūsų. Jei jau turėjote tokių minčių, tinkama diena ieškotis naujo darbo - nuolatinio ar papildomo.

Šaulys.

Svarbioje vietoje vis atsidursite arba per anksti, arba per vėlai. Svarbaus pokalbio metu jus varžys pašaliniai asmenys, parduotuvę uždarys prieš pat nosį, beeinantį namo gali "pagauti" trumpa, bet stipri liūtis ir panašiai. Protingiausia būtų nesinervinti.

REKLAMA

Ožiaragis.

Įsiklausykite į patarimus tų, kuriais pasitikite, antraip pasigailėsite dar šiandien. Moterims gerokai pasitaisytų nuotaika, pakeliui iš darbo į namus parduotuvėje įsigijus kokį naują drabužėlį ar šiaip mielą niekutį. Netaupykite savijautos sąskaita.

Vandenis.

Labai gera diena siekti karjeros. Pasistenkite nepaskęsti smulkmenose, mąstykite strategiškai. Šiandien seksis analizuoti, daryti išvadas, priiminėti svarbius sprendimus. Nepamirškite, kad svarbiausia - patikti pačiam sau.

Žuvys.

Finansinė padėtis stabili, tai leidžia ramiai planuoti savaitgalį. Antroje dienos pusėje netikėtai gauti pinigai neturėtų būti paleisti vėjais - verčiau atidėkite juos sunkesnei dienai. Vis dėlto nuotaika ir savijauta gali būti nekokia be jokio matomo pagrindo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų