REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

7.59 val. patekės dvidešimt aštuntoji Mėnulio diena. Ji bus labai harmoninga, skaidri, todėl daugelio ženklų atstovai gebės kontroliuoti savo emocijas. Patartina vengti blogų minčių ir neigiamų emocijų, nes tai gali išmušti iš vėžių.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas.

Galimas daiktas, kad šiandien suprasite ilgai gvildentą problemą, atsakymas ateis pas jus pats, nereiks dėti jokių pastangų. Tokia proga pasitaiko ne kasdien, todėl tinkamai ja pasinaudokite.

REKLAMA

Jautis.

Mažiau kalbų, daugiau darbų! Nesnauskite, kai reikia priimti svarbius sprendimus ar išspręsti įsisenėjusią problemą. Taip pat patartina įsiklausyti į aplinkinių žmonių nuogąstavimus - juose gali būti tiesos grūdas, kurio jūs neįžvelgiate.

Dvyniai.

Tikėtina, kad susidursite su žmogumi, kurio veiksmus bus sunku racionaliai paaiškinti. Pasistenkite su šia persona turėti kuo mažiau reikalų, nes kitaip galite pasijusti įtrauktas į abejotiną veiklą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Būtų puiku, jeigu šiandien rastumėte veiklą, kuri jus skatintų žengti pirmyn ir neleistų "apkerpėti". Supraskite, kad stovėjimas vietoje naudingas tuomet, kai reikia apgalvoti tolesnius žingsnius, tačiau jūs niekur nejudate jau pakankamai ilgai.

Liūtas.

Gali būti, kad šią dieną būsite kiek sutrikęs: bus sunku apsispręsti, kankins įvairūs apmąstymai. Pasistenkite nepasiduoti įkyrioms mintims, o bendraudami su aplinkiniais venkite meilės temų ar piniginių reikalų aptarimo.

Mergelė.

Diena žada būti nebloga, tik, atrodo, jog vienas žmogus laukia jūsų atsiprašymo. Su šiuo reikalu geriau nedelskite, nes žingsnis po žingsnio galite prarasti labai artimą ir patikimą draugą, kuriam jau senka kantrybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Šiandien aplink tvyros ramuma, todėl gali būti, kad šiek tiek nuobodžiausite. Neapsigaukite, galbūt paviršiuje viskas ir atrodo ramu, tačiau povandeninės srovės drumsčia gilesnius sluoksnius - būkite atidus.

Skorpionas.

Jums gresia pervargti, turėtumėte rimtai susimąstyti apie savo dvasinę ir fizinę savijautą. Faktas, kad visur lakstote begte ir viską puikiai spėjate, yra džiuginantis, bet juk tai negali tęstis visą amžinybę. Šiandien verčiau ramiai gurkšnokite kavą, tegul laksto kiti.

Šaulys.

Iš prigimties esate optimistas, bet gal sugrįžkite į realybę? Kartais aplinkybes reikėtų įvertinti tokias, kokios jos iš tiesų yra, o jūs viską matote kiek pagražintai. Šiandien turėtumėte ypač krupščiai suplanuoti savo laiką, nes jo labai trūks.

REKLAMA

Ožiaragis.

Puiki diena laukia tų ženklo atstovų, kurie moka ramiai išlaukti iki tinkamos akimirkos. Buvimas reikiamu laiku reikiamoje vietoje yra bruožas, kurį jūs turite, bet kruopščiai slepiate. Šiendien jį vertėtų pademonstruoti visa jėga.

Vandenis.

Dieną pradėkite nuveikdamas ką nors smagaus. Tai lems puikią nuotaiką ne tik jums, bet ir aplinkiniams, nes būtent jūs mokate kitus žmones "užkrėsti" šypsena. Tačiau venkite pernelyg daug kalbėti apie reikalus, galite nuklysti ne ten, kur reikia.

Žuvys.

Šiandien teks spręsti nemenką galvosūkį. Atsakymą pasieksite, tačiau tam reikės įdėti daug pastangų, todėl dienos pabaigoje jausitės kiek išsekęs. Dėl šios priežasties dienos pabaigoje atsipalaiduokite, susitikite su atimu bičiuliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų