REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad 2008 m. vasario 7–8 dienomis Vilniuje vyks NATO gynybos ministrų susitikimas. Siekiant užtikrinti sklandžią renginio eigą ir tinkamą svečių lankymosi, gyvenamųjų vietų saugumą, Vilniaus mieste bus ribojamas transporto eismas.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo vasario 6 d. 6.00 val. iki vasario 8 d. 24.00 val. – draudžiama statyti automobilius ir važiuoti Parodų gatve nuo Miškinių gatvės sankirtos, taip pat keliu, kuris jungia Laisvės prospektą ir Parodų gatvę (išskyrus aplinkinius gyventojus).

REKLAMA

Vasario 7 d. nuo 7.00 val. iki 23.00 val. – draudžiama statyti automobilius ir važiuoti A.Vienuolio ir J. Lelevelio gatvėmis, taip pat draudžiamas įvažiavimas į Nacionalinį operos ir baleto teatrą (išskyrus gyventojus ir aptarnaujantį personalą).

Nuo vasario 7 d. 7.00 val. iki vasario 8 d. 24.00 val. – draudžiama sustoti ir stovėti Didžiosios gatvės atkarpoje – nuo Rūdninkų iki Etmonų gatvės ir nuo Subačiaus iki Didžiosios gatvės 26 numeriu pažymėto pastato, taip pat Etmonų gatvėje, aikštelėse prie viešbučio „Reval Hotel Lietuva“ (nuo Konstitucijos prospekto pusės esančio Konferencijų centro ir nuo Upės gatvės pusės prie „Olympic Casino“), aikštelėje, esančioje Šv. Jonų ir Pilies gatvių sankirtoje, Upės gatvės atkarpoje – nuo Baltojo iki Žaliojo tiltų, aikštelėse prie „Forum palace“ rūmų (nuo Upės gatvės pusės).

Vilniaus miesto gyventojai ir svečiai, vasario 7–8 dienomis numatę išvykas iš Vilniaus tarptautinio aerouosto, kviečiami atvykti į oro uostą anksčiau, nes delegacijų atvykimo/išvykimo metu gali būti stabdomas transporto eismas S.Dariaus ir S.Girėno, Geležinio Vilko, Kauno, Žemaitės ir kitose gatvėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų