REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

8.17 val. išauš dvidešimt devintoji Mėnulio diena. Ji žada būti pavojinga ir nemaloni, todėl reikėtų vengti dalyvauti dideliuose žmonių susibūrimuose ar šventėse. Be kita ko, reikėtų būti atsargiems kelyje ar dirbant fizinės jėgos reikalaujančius darbus.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas.

Nesikarčiuokite, kad ir kas atsitiktų: progų pašūkauti bus daug, bet verčiau šiandien visus reikalus tvarkyti ramiai, nors viduje kunkuliuos uraganas. Vakarop būtinai atsipūskite bei pasistenkite užmiršti dienos rūpesčius.

REKLAMA

Jautis.

Šiandien gali kamuoti bloga nuojauta, kad kažką užmiršote, kad suklydote ar priėmėte ne tokį sprendimą, kokio reikėtų. Bus sunku pasitikėti aplinkiniais žmonėmis, tačiau be reikalo. Jeigu kas ir padės išbristi iš slogios nuotaikos, tai tik patikimi šalia jūsų esantys žmonės.

Dvyniai.

Jeigu šiandien ryšitės sumeluoti, tuomet bent prisiminkite, ką kam ir kada sakėte. Tačiau kadangi melo kojos trumpos, tai tikėtina, kad galiausiai susipainiosite ir jūs, todėl prieš tardamas žodį verčiau gerai pamąstykite - ar verta kvailinti žmones.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Šio ženklo atstovams tai bus nerimo diena - iš kantrybės ves beveik viskas, kas šiandien vyks, todėl dienos pabaigoje pasijusite tarsi pėstute ėjęs aplink žemės rutulį. Neužmirškite pasaugoti savo sveikatos, šiandien didelė peršalimo tikimybė.

Liūtas.

Rūpesčių kels piniginiai reikalai, nors situacija bus veikiau gera, nei bloga. Visa esmė ta, kad norėdamas tinkamai investuoti rinksitės tarp kelių siūlomų variantų, o pasirinkti bus sunkoka, nes neturėsite visos reikiamos informacijos.

Mergelė.

Nebūkite toks smulkmeniškas, nes ši jūsų savybė kitus žmonės veda iš kantrybės. Pavyzdžiui, šiandien didelė tikimybė, kad būsite paprašytas sutvarkyti labai delikatų reikalą, tačiau jūsų negebėjimas laviruoti situacijoje išmuš iš vėžių labai svarbų asmenį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Šiandien nesižvalgykite į šalis, negalvokite, kaip būtų jeigų būtų. Susitaikykite su tuo, kad yra būtent taip, kaip yra, ir galvokite, kokių veiksmų reikėtų imtis norint situaciją pagerinti. Sunkiai seksis bendrauti su žmonėmis, tad išeičių geriau ieškokite vienas.

Skorpionas.

Būkite šiek tiek tolerantiškesnis ir nekritikuokite mylimo žmogaus, net jeigu kritikos šis tikrai nusiplenė. Kartais atlaidumas yra geresnė strategija, nes tuomet galite pelnyti pagarbą ir dėkingumą. Be to, nenukenčia ir tarpusavio santykiai....

REKLAMA

Šaulys.

Jeigu kas nors nepatinka, geriau tai išsakyti atvirai, tačiau švelniai ir neįsakmiai. Daugelis žmonių nemėgsta įsakmaus tono ir ignoruoja, kas jiems sakoma. Būkite lansktus, pirma pastebėkite teigiamus dalykus, ir tik vėliau - neigiamus.

Ožiaragis.

Gali tekti rimtai apgalvoti savo santykius su artimiausiais žmonėmis - ar tikrai jūsų draugai yra nesavanaudiški ir trokšta jums geriausio? Tačiau pasistenkite, kad tokie svarstymai neišmuštų iš pusiausvyros ir nesukeltų dar daugiau rūpesčių.

Vandenis.

Būkite kantrus. Tai, ko taip ilgai laukėte, tikrai įvyks, bet galbūt ne visai tokiu būdu ir tuo metu, kaip kad jūs tikitės. Šiandien gali prireikti vieno ganėtinai tolimo giminaičio pagalbos, todėl veikiausiai teks atnaujinti pažintį ir sutvirtinti giminystės ryšius.

Žuvys.

Gali tekti dalyvauti didžiuliame žmonių susibūrime, tačiau kažin, ar jūsų nuotaika bus tam tinkama. Jeigu negalite išvengti šios prievolės, tuomet teks kiek pasikankinti, tačiau jeigu tik turite galimybę - sprukite ten, kur jaučiatės jaukiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų