REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su Naujais Metais! Vasario 7 dieną prasideda kiniečių nauji metai pagal mėnulio kalendorių.

Pamirškite grafikus, lenteles ir ekonomines pranašystes. Azijos investuotojai kreipiasi į feng šui meistrus, kad sužinotų, kuria kryptimi pasisuks ką tik prasidėję kiniečių Žiurkės metai.

REKLAMA
REKLAMA

Akcijų biržose ir taip nusvilusiems investuotojams fengšui ekspertai numato niūrius metus. Žiurkė taps agresyvi tik metų gale, o vyraujantis vandens elementas aušins akcijų biržas.

REKLAMA

Fengšui vadovaujasi kosminiais dėsniais, kurias grindžiamas ne tik baldų bei erdvių išdėstymas. Šie dėsniai pataria, kaip organizuoti erdvę, kad „klestėjimo srautai“ plauktų į namus, gerėtų sveikata ir asmeniniai santykiai.

Hong Konge ir Singapūre į fengšui žiūrima taip rimtai, kad korporacijos tariasi su ekspertais dėl visų dalykų – nuo verslo strategijos iki interjero. Hong Kongo Disneilando teminis parkas, po konsultacijų su fengšui specialistu, netgi pakeitė pagrindinių vartų kampą. Šiai „Peliuko Mikio“ kompanijai turėtų sektis 2008 metais.

REKLAMA
REKLAMA

Azijos regiono brokelių kompanija CLSA klientams išsiuntinėjo pranešimą, aiškinantį, kad akcijų birža augs nuo gegužės iki rugsėjo, o JAV doleris išliks silpnas visus metus. Pranešime rašoma - „Būkite atsargūs spekuliuodami, ypač paskutinį metų ketvirtį“.

Manoma, kad Žiurkės metais klestės su žemės ir metalo ženklais susijusios kompanijos. Žiurkė, mat, yra pinigingas ženklas su žeme susijusiam verslui. Patariama pinigus investuoti į nekilnojamą turtą, kasyklas ir auksą.

Vandens elementas paveiks akcijų rinkas pernai apėmusią ugnį, bus daug rinkos korekcijų. Tai akivaizdu ir be feng šui meistrystės - jau nuo metų pradžios šalių ekonomikos bei rinkos lėtėja ir aušta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų