REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nikolajus Baskovas oficialiai išsiskyrė su savo žmona Svetlana Špigel, remdamasi leidiniu „Tvoj den“, rašo naujienų svetainė „factnews“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiomis dienomis vienas Maskvos teismų padėjo tašką žinomo dainininko ir jo buvusio prodiuserio dukters vedybiniame gyvenime.

REKLAMA

31-erių metų Nikolajus ir 25-erių metų Svetlana gyveno, kaip jie ilgą laiką tikino, laimingoje santuokoje septynerius metus. Jie turi sūnų Bronislavą, kuriam neseniai sukako dveji metukai.

Visą laiką Bronislavas būna su mama ar aukle. Ir daugiau su aukle, nes Svetlana po to, kai jiedu su Nikolajumi nusprendė rugsėjį gyventi atskirai, aktyviai susirūpino savo karjera. Kartu su drauge Oksana Romanenko ji įsteigė viešųjų ryšių agentūrą.

REKLAMA
REKLAMA

Skyrybų procesas truko daugiau nei pusę metų. Paskutiniame posėdyje nei N.Baskovas, nei S.Špigel nedalyvavo, jie atsiuntė tik savo advokatus. Skyrybos įsigalios lygiai po savaitės.

Kaip jau pranešta N.Baskovo ir S.Špigel santykiai pašlijo praėjusios vasaros pabaigoje: Nikolajus paskelbė paliekąs šeimą 2007 metų rugsėjį. Lapkritį N.Baskovas oficialiai padavė skyrybų prašymą.

N.Baskovas su savo žmona išsiskyrė taikiai abipusiu sutikimu ir nepareiškė jokių turtinių pretenzijų S.Špigel. Jis paliko jai ir sūnui visą turtą. Dabar laisvas Nikolajus gyvena išsinuomotame bute Maskvoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų