REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK „Žvaigždžių duetai“ šeštadienį keliavo per pasaulio tautas ir kultūras – labiausiai žiūrovus ir komisiją sužavėjo Leonardo Pobedonoscevo ir Evelinos Anusauskaitės pasirodymas.

REKLAMA
REKLAMA

L. Pobedonoscevas ir E. Anusauskaitė atliko žymų rusų klasikos kūrinį „Meilė, kurios nebėra“ („Liubov, kotoroj bolshe net“). Leonardas tapo įsimylėjusiu husaru, Evelina – žavia dama.

REKLAMA

„Žvaigždžių duetų“ komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis: „Leo ir Evelinos duetas – šio vakaro kulminacija. Be jokios abejonės rašau dešimt balų“. V. Juozapaičio kolegos Donatas Katkus ir aktorė Dalia Michelevičiūtė taip pat liko sužavėti dainos ir skyrė po dešimtuką. Tik kompozitorius Kęstutis Antanėlis skyrė devynetą, užsiminęs, kad „yra ir kitų autorių stiprių dainų“.

Tačiau žiūrovai buvo neabejingi jausmingam lyderių pasirodymui ir skyrė Leo su Evelina net 1192 balsus.

REKLAMA
REKLAMA

Aštuntosios šįkart liko žąselės Rūta Ščiogolevaitė ir Kristina Savickytė. Jų humoristiškas numeris apie poliglotes žąseles, „gir gir gir, gar gar gar per ežerėlį“ dainuojančias keliomis kalbomis, liko iki galo nesuprastas nei komisijos narių, nei žiūrovų. Nepadėjo ir tai, kad komiškai atrodančios Rūta su Kristina pasirodymo pabaigoje scenoje „padėjo“ po kiaušinį.

Paskutinėje „Žvaigždžių duetų“ vietoje – Evelina Jocytė ir „ventukas“ Dovydas, atlikę kūrinį „Vien tik auksas valdo mus“ ir, pasak D. Michelevičiūtės, paneigę stereotipą, kad pasaulyje svarbiausia – pinigai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitą šeštadienį populiariausią Lietuvoje muzikinį projektą „Žvaigždžių duetai“ paliks vienas duetas – liks aštuonios poros. Tuomet prasidės mažieji finalai, į didįjį finalą birželio 21 dieną nuvesiantys tik keturis duetus.



Galutiniai šio šeštadienio rezultatai

LEO ir E. GANUSAUSKAITĖ – 1 vieta

L. GRADAUSKIENĖ ir RADŽI – 2 vieta

R.BUBNELIS ir A. PILVELYTĖ – 3 vieta

R.RUDOKAS ir VILIJA – 4 vieta

Dž. STRIAUPIS ir J.LEITAITĖ – 5 vieta

V.GRIGAS ir A. PILYPAITĖ – 6 vieta

V.GENYTĖ ir A. CHOŠNAU – 7 vieta

K. SAVICKYTĖ ir R. ŠČIOGOLEVAITĖ – 8 vieta

E. JOCYTĖ ir DOVYDAS – 9 vieta

„Žvaigždžių duetai“ – šeštadieniais, 19.05 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų