REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienį klubas „Global” alsuos kokybišku house, renginyje „House Revival II”, kuriame be vakarėlio šeimininko Jundulo ir puikiai visiems pažįstamo klubo rezidento Mindaugelio, pasirodys ilgai lauktas intelektualaus house šalininkas - Vidis.

REKLAMA
REKLAMA

Renginių ciklas „House Revival“ klubo lankytojus kviečia į muziką žvelgti kitaip: „Pagrindinė vakarėlio idėja, orientuota į kokybišką ir teisingą house stiliaus skambesio sklaidą“, - kalbėjo Twisted Motions komandos narys bei klubo rezidentas Junduls.

REKLAMA

Pagrindinis vakaro svečias Vidis: didžėjus, prodiuseris, vakarėlių organizatorius bei radijo laidų vedėjas Lietuvos šokių muzikos kultūroje aktyviai dalyvauja daugiau nei septynerius metus. Vidis prie „Global“ pulto stos antrą kartą. Didžėjus, kurį įkvepia ne kas kitas, o tiesiog pats house, šiame klube debiutavo prieš gerą pusmetį. „Klaipėdos „Global" yra vienas tų klubų, kuriame reikia groti energingiau, mat prie tokios muzikos pripratę nuolatiniai klubo lankytojai. Man tai patinka, turiu visokios muzikos,  ir kartais visai smagu pagroti energingiau bei griežčiau,“– pasakoja Vidis.

REKLAMA
REKLAMA

Šis sparčiai kylantis talentas vakarėliuose groja nuo 2002-tųjų. 2006 - aisias tapo radijo stoties „Zip fm“, šokių muzikos laidos „1:1“ šeimininku, o prieš gerus metus kartu su kolega, Mario Basanov pasinėrė į kūrybos jūrą. Šio dueto pirmasis iškeptas blynas - Atjazz kompozicijos „Love someone“ remiksas nebuvo prisvilęs ir sulaukė didelio susidomėjimo ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Šių metų pradžioje pasirodęs Vidžio ir Mario Basanov kūrinys „Test“, ne tik karaliavo šokių aikštelėse, radijo stočių topuose, bet ir buvo palaimintas pačio House genijaus, Gilles Peterson.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Test“ buvo išleistas jo paties kompiliuotame dviejų dalių rinkinyje „Gilles Peterson in the House“,  pasirodžiusio po kultinės įrašų kompanijos „Defected“ vardu. Šį pavasarį dienos šviesą išvydęs dueto bei vokalistės Jazzu bendras darbas „I’ll be gone“, tapo vienu didžiausiu hitu, o dainos vaizdo klipas ne tik karaliavo MTV eteryje, bet ir sumušė lankomumo rekordus populiarioje svetainėje Youtube.com. Kol kas šiam žmogui puikiai sekasi pelnyti Lietuvos ir pasaulio šokių muzikos mylėtojų simpatijas, o jis pats teigia jog tai dar tik pradžia.

REKLAMA

Per pastaruosius mėnesius Vidis aplankė keletą Europos vasaros festivalių ir ten patyręs naujų įspūdžių bei pasisėmęs įkvėpimo klaipėdiečiams šeštadienį žada padidintą porciją perkusijos: „Tai šios vasaros skambesys! Tribal!“, - šypsosi talentingasis svečias iš sostinės.

Prie „House Rivival II” vakarėlio dalyvių pirmą kartą prisijungs ir klubo siela Mindaugėlis, kuris kaip visada ras kuom nustebinti klubo „Global“ lankytojus. Vakarėlio kuratorius, Dj Junduls užsiminė, jog renginyje šokėjų ausis ir kūnus virpins pačio sukurtais, ir dar šokių aikštelėje nebandytais kūriniais.

Jei džiaugiatės vasara ir gyvenate kokybišku house ritmu, neužmirškite ateinantį šeštadienį leistis į įspūdingą muzikinę kelionę, su pilotais: Jundulu, Mindaugėliu ir Vidžiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų