REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuviško hip-hop'o ištroškę klausytojai gali džiūgauti. 2008 rugpjūčio 18d. Bomba Records oficialiai išleidžia jaunų ir talentingų bitmeikerių Kshysiako bei Markos prodiusuotą albumą budistiniu pavadinimu „Karma“.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgus metus brandintas albumas pretenduoja tapti tikra sensacija sustabarėjusiame Lietuvos gatvės muzikos pasaulyje. Pasak albumo kūrėjų, disko turinys palepins net labiausiai reiklią ausį.  

REKLAMA

„Esame be galo dėkingi likimui, kuris leido mums dirbti su talentingais žmonėmis. Džiaugiamės, kad visi jie patikėjo mūsų vizija ir papildė ją savo muzikinėmis idėjomis“ – neslėpdami džiaugsmo tvirtina Kshysiakas ir Marko.  

Į albumą įeina net 13 išskirtinių, specialiai šiam projektui sukurtų muzikinių kūrinių, tarp kurių autorių rasime tiek patyrusių scenos atstovų, tiek mažai žinomų hip-hop‘o atlikėjų vardų: Omerta, Pushaz,  Shmekla & Vaiper, Da Manifest, Ewex ir daugelis kitų – visi jie, negailėdami savo laiko bei pastangų, sudalyvavo „Karmos“ muzikiniame projekte.  

REKLAMA
REKLAMA

Kshysiakas ir Marka yra dviejų atstovaujančių jaunajai kartai bitmeikerių duetas, susikūręs 2001m. Vaikinų kūryba dažnai yra siejama su lenkiškąja hip-hop'o mokykla, kuri stipriai įtakojo dueto veiklą pačioje pradžioje. Bitmeikerių duetas glaudžiai bendradarbiauja su daugeliu lietuviškojo hip-hop'o atstovų, o taip pat sėkmingai vysto muzikinius projektus su užsienio atlikėjais. „Karma“ yra jų pirmas asmeninis albumas.

Albumo turinys:

Kshysiakas/Marko pristato: „KARMA“ (Bomba Records 2008 M.)

01. INTRO

02. NASTY SHIT - 13

03. SPAGIS - PRIGIMTIS

04. Q - ОБИТАТЕЛИ КВАРТАЛОВ

05. OMERTA - SAUGOK TAI, KĄ TURI ŠIANDIEN

06. СПОР - МЕЖДУ НАМИ

07. DA MANIFEST - ОТСТУПНИКИ

08. SKORPAS - GATVĖ

09. MOO - МЕЛОФОН

10. MESSIAH - DAR JUM NEGANA

11. SHMĖKLA & VAIPER- BE DRAMOS

12. JBC – „98“

13. EWEX - NEIŠEIK

14. PUSHAZ - KIEK KARTŲ

15. OUTRO





Nuotraukoje KARMA iliustracija: (BOMBA RECORDS archyvas)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų