REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Netipiškas suvalkietis, savo dainų ir širdies jis negaili nė vienai lietuvaitei – taip galėtume apibūdinti šeštadienį muzikiniame TV3 televizijos šou „Žvaigždžių vartai“ debiutavusį naujoką Airį.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau vieno sakinio apie šį vaikiną būtų tikrai mažai – tuo jau spėjo įsitikinti tūkstančiai tiesioginę laidos transliaciją praėjusį šeštadienį stebėjusių žiūrovų. Įkvepianti ir kiekvieną koncertų salės kampelį užpildanti Airio energija ir nuotaika sužavėjo ir „Žvaigždžių vartų“ atrankose dirbusią komisiją. Taip iš Vilkaviškio kilęs balsingasis žmogus-orkestras atsidūrė projekte ir atsidavė TV3 žiūrovų teismui.  

REKLAMA

Dainuoti Airiu pasivadinęs Airidas pradėjo anksčiau nei kalbėti. Jo nerūpestinga vaikystė baigėsi 11-kos, kai koncertuodamas su tėčiu vestuvėse uždirbo savo pirmuosius pinigus. Nuo to laiko artistiškas atlikėjas, grojantis gitara, akordeonu, pianinu ir armonika, nebeturi laisvų savaitgalių. Visada linksmas, puikios nuotaikos ir žavios šypsenos savininkas pavergė daugelio gerbėjų širdis – aplankytas ne tik kiekvienas Lietuvos kampelis, bet ir Airija, Anglija, Norvegija, Danija.

REKLAMA
REKLAMA

Airio sielos būdą ir muzikinį skonį atspindi jo mėgstamiausias dainininkas − melodijų karalius George‘as Bakeris.

„Vestuvėse ir privačiuose pokyliuose groju daugiau nei 10 metų. Per tą laiką supratau, kokia muzika Lietuvos žmonėms yra mieliausia. Būtent tokia, kokia miela ir mano širdžiai. Todėl mano dainuojamos dainos liejasi iš širdies“, – sako „Gerų draugų“ klubo įkūrėjas ir vadovas.

Kadaise buvęs mažasis vestuvių muzikantas „suvalkietukas“ nori tapti didžiosios scenos užkariautoju Airiu. Sveiką gyvenimo būdą propaguojantis ir žalingų įpročių neturintis jaunuolis išdavė paslaptį: „Mano gyvenimo svajonė yra tapti žinomu dainininku, tad patekimą į „Žvaigždžių vartus“ vertinu kaip Dievo siųstą dovaną“.  

„Žvaigždžių vartai“ su energinguoju suvalkietuku Airiu – jau šį šeštadienį, 19.00 val. tiesiogiai per TV3!



Airidas, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų