REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį LNK publicistinėje laidoje „Abipus sienos“ dainininkė Vitalija Katunskytė kreipsis į šiuo metu kalėjime sėdintį sūnų: „Mielas Dariau, brangus sūnau, mamytė tave kaip mylėjo, taip ir myli“.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma dainininkė Vitalija Katunskytė apie savo sūnų Darių daug metų tylėjo. Apie jį ištikusią bėdą mažai kas žinojo. Jo nematė ir negirdėjo. Kol vieną dieną yla išlindo iš maišo.

REKLAMA

„Čia yra natūralu, kad mes visi tai slepiame“, - sako moteris, paklausta, kodėl su žiniasklaida reikėjo žaisti katę ir pelę.

Vitalijos sūnus Darius Šidlauskas teistas jau penkis kartus. Šiandien jis atlieka bausmę Marijampolės pataisos namuose. Darius kaltintas vagystėmis, plėšimais, žaginimu, prekyba žmonėmis ir narkotikais. Dabar jaunas vyras namiškiams siunčia laiškus, kuriuose tikina, kad pasirengęs gyventi kitaip, be nusikaltimų.

REKLAMA
REKLAMA

Byla, kurios nesunaikino laikas. „Abipus sienos“ surado ir pakalbino merginą, kurią D. Šidlauskas kažkada pardavė. Mergina dabar su nerimu laukia nusikaltėlio sugrįžimo. Pašnekovė mano, kad kalinys jai gali keršyti. Už tai, kad ji davė prieš prekeivį žmonėmis parodymus teisme.

Žymių žmonių - didelės paslaptys. Tema, kuri privers susimąstyti ne vieną. Trečiadienį, 19.40 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų