REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Albinas Antanas Anužis



Albinas Antanas Anužis

Kalniečių rinkimų apygarda Nr. 15



Albinas Antanas Anužis

Kalniečių rinkimų apygarda Nr. 15

REKLAMA

Svarbiausi darbai, kuriuos nuveiksiu, tapęs Seimo nariu.

Būtina sumažinti korupciją, todėl sieksiu pakeisti šiuo metu įstatymuose taikomą melagingų parodymų institutą (Lietuvoje priimant ir įgyvendinant JAV taikomą praktiką). Tobulinsiu sveikatos apsaugos sistemą, kuri šiuo metu nepriimtina nei pacientams, nei medikams. Rūpinsiuosi jaunų šeimų gyvenimo sąlygų gerinimu, jų vaikų galimybe gauti reikiamą išsilavinimą.

Mano prioritetai bus: smulkaus ir vidutinio verslo vystymas (būtina sudaryti sąlygas žmogui pačiam kurti darbo vietas ir užsidirbti), daugiabučių ir vaikų ugdymo įstaigų renovacija, ir kova su korupcija.

REKLAMA
REKLAMA

Iš kur žinau Jūsų problemas?

Dirbau teisėsaugos sistemoje, man pačiam ir šeimos nariams teko gydytis, daug bendrauti su sergančiaisiais ir medikais, pats užauginau dukrą ir sūnų, kurie sukūrę jaunas šeimas, be to auginu mažametį sūnų, todėl nurodytuose svarbiausiuose dalykuose šiuo metu esančias spragas gerai žinau.

REKLAMA

Kokios mano savybės įrodo, kad galiu tai nuveikti?

Per trisdešimt dvejus darbo teisėsaugos sistemoje metus buvau ne kartą paskatintas ir perkeliamas į aukštesnes pareigas.

Ką apie mane sako kiti?

Kauno medicinos universiteto docentas V. J. Kinduris:

„Albinas yra pavyzdys, kaip intensyviai reikia dirbti ir ginti kitų žmonių interesus. Tai žinodamas siūlau balsuoti už jį.



„Saugaus darbo garantas“ generalinis direktorius E. Jasas:


„Albinas yra tas žmogus ir politikas, kuris visuomet įvykdo tai, ką pažada. Tuo netgi stebėdamasis siūlau balsuoti už Albiną, jį išrinkus, esu įsitikinęs, gerai atstovaus savo rinkėjus.“



Kodėl  verta balsuoti būtent už mane?

REKLAMA
REKLAMA

Mano 60 metų amžius suteikė daug gyvenimiškos patirties, nesu susijęs su verslu, o apie Lietuvos gyventojų problemas ir jų sprendimo būdus daug sužinojau būdamas visuomeniniu Seimo nario padėjėju. Esu žemaitiškai ryžtingas, valdingas ir atviras, nuosekliai siekiu užsibrėžto tikslo.



Apie šeimyną.

Žmona – Jolanta, ji palaiko mane mano darbuose ir siekiuose. Užauginau dukrą Viktoriją ir sūnų Nerijų, auginu sūnų Evaldą. Jaunystėje sportavau motokrosą, todėl išliko pomėgis technikai ir automobilizmui. Bendrauju su žmonėmis, kurie vykdo pažadus ir ne žodžiais, o darbais tai įrodo, tą darau ir aš pats.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nebūdamas išrinktas į jokias valdžios institucijas, Kalniečių mikrorajone atlikau šiuos darbus: jau daug metų vasaros atostogų metu nuolat organizuoju vaikų krepšinio varžybas, paramą invalidams ir socialiai remtinoms šeimoms, talkas Kalniečių parke, Kalėdinius renginius Čečėnijos aikštėje.

Turiu gyvenimiškos patirties, todėl vertinu atsakomybę ir esu užsispyręs, jaučiu pasitenkinimą padėdamas žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų