REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio „Bravissimo“ viršelyje – Inesa Linaburgytė, atliekanti Chosefos Mirandos vaidmenį P. Eötvöso operoje „Meilė ir kiti demonai“, naujausiame Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro pastatyme.

REKLAMA
REKLAMA

Apie šią premjerą rašo Živilė Ramoškaitė – „Meilė ir kiti demonai“: nuo skambesio link reginio“. Viršelio veidui skirtas ir didysis interviu – portretas „Inesa Linaburgytė: esu godi vaidmenų“. Solistę kalbina Audronė Juozauskaitė.

REKLAMA

LNOBT ir „Bravissimo“ surengto Trečiojo tarptautinio operos kritikų seminaro „Šiuolaikinė opera“ atbalsiai – žurnalo puslapiuose svečio iš Didžiosios Britanijos, žymaus muzikos kritiko Johno Allisono mintys „Operos kritiko misija“.

Šiemet LNOBT Paramos fondas „Orfėjaus lyra“ skaičiuoja jau penktuosius veiklos metus, o apie juos kalba fondo pirmininkė Birutė Vizgirdienė.

Skiltyje „Menu akimirką žavingą“ – net kelias sukaktis mininčios legendinės dainininkės Giedrės Kaukaitės pasakojimas „Apie svajonę ir pasirinkimą“.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno valstybinio muzikinio teatro premjeros, I. Kálmáno operetės „Monmartro žibuoklė“ įspūdžiais dalijasi Eugenija Žakienė („Žiūrovui turi būti smagu“), o Nijolė Jačėnienė kviečia žiemos šventes praleisti prie jūros ir aplankyti šventinius Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro spektaklius.

Nepamirštami ir baleto gerbėjai. Helmutas Šabasevičius toliau rašo „Baleto dienoraščius“, o Jūratė Terleckaitė – apie šokėją ir pedagogę Jeleną Švedaj.

Kaip visada jūsų laukia „Įvairenybės“ ir „Linksmoji akademija“: komiksas, kryžiažodis bei „Gardžioji pauzė“.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų