REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taip, ratas vėl apsisuko, ir Naujieji jau pasibeldė į duris, o su jais ir pirmasis šiemet „Bravissimo“, kurio puslapiuose Gaetano Donizetti su savuoju „Meilės eliksyru“ – naujametė Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro premjera (Eglė Ulienė „Saldžiarūgštė gyvenimo komedija operos fone“).

REKLAMA
REKLAMA

Ką per Šv. Kalėdas ir Naujųjų išvakarėse rodo pasaulio teatrai? Po jų scenas žvalgosi Justa Adomonytė. LNOBT tradiciškai renka ir apdovanoja „Operos švyturius“ (sveikiname juos!), o kokias žvaigždes šiemet išrinko žurnalas „Opera News“? Apie vieną iš laureatų, mūsų dienų operos garsenybę Natalie Dessay pasakoja Laura Karnavičiūtė.

REKLAMA

Gastrolės, gastrolės! „Salomėja“ Izraelyje: vaizdai, įspūdžiai, vertinimai... „Pasaulio teatrų“ taikinyje šį kartą – Suomijos nacionalinis operos teatras bei Kairo opera, apie juos rašo Jurgita Šaltytė ir Kamilė Rupeikaitė.

Lietuvos baleto solistę, daugybę vaidmenų sukūrusią Živilę Baikštytę kalbina Janina Stankevičienė – „Ž. Baikštytė – mūzų pakerėta“. Solistė išduoda ir savo „mažą nuodėmę“ („Gardžioji pauzė“).

REKLAMA
REKLAMA

Kauno valstybinio muzikinio teatro dainininkas Mykolas Rekys jubiliejaus išvakarėse prisipažįsta: „Tikriausiai esu pašauktas į žemę būti artistu“. Apie jį rašo Lina Stankevičiūtė.

Jūratė Terleckaitė Lietuvos skaitytojus supažindina su išeivijos balerina Janina Giedraityte, o Helmuto Šabasevičiaus akiratyje – „Baleto dienoraščiai“.

Dar skaitytojų laukia daugybė „Įvairenybių“, „Linksmoji akademija“ – kryžiažodis ir kiti netikėtumai...

Malonių valandėlių su „Bravissimo“. Patikėkite, jį verta įsigyti!

Justa Adomonytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų