REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Veneros” merginoms Moters diena – ypatinga šventė

Artėjant Kovo 8-ąjai grupės „Venera” merginos praskleidė paslapties šydą ir papasakojo keletą pikantiškų faktų apie tai, kaip jos mini šią visoms moterims ypatingą dieną.

REKLAMA
REKLAMA

„Be jokios abejonės, Moters diena kiekvienai merginai – ypatinga šventė. Šią dieną nuo pat ryto tikiuosi sulaukti malonių staigmenų iš savo mylimojo. Kuo jų daugiau, tuo geriau”, – pasakojo Rita.

REKLAMA

Merginos taip pat prisiminė įdomiausius įvykius, nutikusius Kovo 8-ąją. Grupės vilioklė Alvyda papasakojo, kaip dar dirbdama modeliu šią dieną šventė Italijoje. „Rodos, turėjo būti įprasta darbo diena. Tačiau iš vieno pažįstamo italo vakare sulaukiau netikėto kvietimo pavakarieniauti. Prabangiame restorane, skambant fortepijono muzikai, jis priklaupė ir man pasipiršo. Tai iš tiesų buvo netikėta”, – pasakojo mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kodėl nepriėmė italo pasiūlymo, Alvyda viliokliškai svarstė: „Net nežinau...Gal žiedas per paprastas buvo, o gal tuo metu mano širdis jau priklausė kitam...”

Merginos prasitarė, jog ir šiais metais iš savo mylimųjų tikisi sulaukti daug dėmesio. „Tegu tik pabando mūsų vyrai pamiršti šią dieną”, – sutartinai grūmojo merginos.

Vienintelė grupės mergina Agnė dėl šios dienos nesuka sau galvos. „Neturiu vaikino, todėl šiemet greičiausiai ir nesulauksiu pavasarinės puokštės gėlių. Bet dėl to neliūdžiu, nes su „Veneros“ mergaitėmis esame numačiusios šį tą smagaus“, – paslaptingai kalbėjo mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mes neatlyžome ir pabandėme išpešti, ką grupės „Venera“ merginos žada veikti per tarptautinę moters dieną. „Bus audringas mergvakaris! Net ne mergvakaris, o visas mergdienis“, – prasitarė jos.

„Šiais metais pirmą kartą Kovo 8–ąją pasitinka ir grupė „Venera“. Todėl sumanėme, jog ryte, sulaukusios iš savo vaikinų gražiausių gėlių puokščių, juos išsiųsime į žvejybą, o pačios smagiai leisime visą dieną. Planuojame gamintis fantastiško skonio mergaitiškus pietus, žiūrėti filmus, atlikti keletą grožio procedūrų. O vakare rengiame staigmeną visoms Klaipėdos miesto merginoms – savo mergdienį perkelsime į vieną Klaipėdos naktinių klubų. Jame surengsime improvizuotą koncertą. Apie jį niekur nebus iš anksto skelbiama. Savo dainas dovanosime visoms Klaipėdos moterims ir merginoms, o iš klube būsiančių vyrų, neslėpsime, tikimės sulaukti begalės gėlių“, – „Veneros“ planais dalijosi grupės narė Alvyda.

REKLAMA

Paklaustos, kaip grupės gerbėjams patekti į improvizuotą koncertą, žaviosios šviesiaplaukės paslapties neatskleidė. Tik prasitarė, jog žygis į klubą bus tikrai garsus ir matomas, todėl „Venera“ tikisi su savimi į naktinį klubą atsivesti didelį būrį švenčiančių moterų ir merginų.

„Jei mus pamatysite keliaujančias Klaipėdos gatvėmis naktinio klubo link, patikėkite, nesupainiosite su niekuo ir suprasite, jog ir Jums būtina prie mūsų prisijungti”, – žadėjo Agnė.



„Venera”, „SOLIST” nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų