REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmą kartą gerbėjai „Venerą“ išvys tik su apatiniais

Pirmadienio popietę vienoje Vilniaus foto studijoje buvo išties karšta. Čia viršutinius rūbus nusimetė grupės „Venera“ merginos.

REKLAMA
REKLAMA

Merginų trijulė, vilkėdamos vien seksualiais apatiniais, pozavo FHM fotografui. Fotosesijos nuotraukas visi norintys galės pamatyti jau balandžio mėnesio žurnale.

REKLAMA

„Mums tai nebuvo nauja patirtis. Ne kartą esame demonstravę apatinius rūbus ir dalyvavusios panašiose fotosesijose“, – sakė grupės „Venera“ merginos.

Darbas, pasak atlikėjų, vyko sklandžiai, o komandos profesionalumas jas maloniai nustebino. „Nors tai nebuvo kažkas naujo, man pačiai truputį baisu – jaučiu didelį jaudulį. Juk mane pirmą kartą beveik nuogą pamatys visa Lietuva“, – šypsodamasi sakė grupės narė Agnė.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkės tikino, kad jos sulaukė artimiausių žmonių palaikymo, todėl ir sutiko apsinuoginti populiariam vyrų žurnalui. Paklaustos, ar nebijo buti pavadintos dar viena grupe, kuri „dainuoja papais“, merginos sakė: „Apatinį trikotažą pradėjome demonstruoti daug anksčiau nei dainuoti. Toks buvo mūsų darbas, nes mes – profesionalūs fotomodeliai. Be to, scenoje apatinio trikotažo kolekcijų nepristatome ir savo krūtinių nedemonstruojame, tai koks čia dainavimas tais papais“, – kvatojo merginos.

Paklaustos, ar išdrįstų savo gerbėjams parodyti dar daugiau – pozuoti fotografui visiškai nuogos, merginos išliko paslaptingos ir pokalbį baigė intriga: „Šiandieną mums atrodo, kad ir ši fotosesija labai atvira. Bet yra posakis – niekada nesakyk niekada, tad visko gali būti...“



„Venera“, SOLIST nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų