REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 15-ąją gimusi Rusijos žvaigždė Ala Pugačiova vakar atšventė 60-ąjį jubiliejų ir dabar žada baigti muzikinę karjerą. Ne kartą Lietuvoje koncertavusi milijono rausvų rožių vertės dainininkė mūsų šalies į atsisveikinimo turą neįtraukė.

REKLAMA
REKLAMA

Vargu, ar A.Pugačiova dar kada bepasirodys Lietuvos salėse, nebent aplankys mūsų kraštą kaip turistė. Paskelbusi, kad visgi atsisveikina su scena, primadona ketina surengti koncertus Armėnijoje, Gruzijoje, Vokietijoje, Kazachstane, penketą pasirodymų numačiusi už Atlanto. Taip pat A.Pugačiova aplankys gerbėjus Sankt Peterburge, Kijeve ir Minske. Na, o jubiliejaus proga ji panoro dainuoti didžiojoje Maskvos koncertų salėje "Rosija". Reikia tik įsivaizduoti, kiek A.Pugačiova savo šventės vakarą gavo gėlių...

REKLAMA

Apie įspūdingas Alos dovanas vakar perpiet dar neskelbta, bet, neabejokime, jų irgi netrūko. Juk net ir "paprasto" gimtadienio proga primadona gaudavo karališkų dalykų. Pavyzdžiui, "Rusijos geležinkeliai" jai yra padovanoję asmeninį traukinio vagoną su plačia dvigule lova, tualetu, oranžerija. O kolega ir gerbėjas Nikolajus Baskovas primadonai įteikė aukso luitą...

Dovanomis savo žvaigždę kitados lepindavo ir ekscentriškasis vyras Filipas Kirkorovas. Per vienas jųdviejų vestuvių metines dainininkas A.Pugačiovai įteikė raktelius nuo prašmatnaus, arti milijono JAV dolerių kainavusio automobilio, kuris kone metus specialiai jai buvo renkamas rankomis.

Vis dėlto šiandien A.Pugačiova savo vedybas su Filia vadina "efektinga klaida". Užtat kitą savo gyvenimo palydovą - Maksimą Galkiną įvardina kompanionu, šalia kurio jai linksma ir komfortabilu. Rusijos spaudai primadona kartą atvėrė širdį ir prisipažino, kad ją ypač žavi tai, jog Maksimui visiškai nereikalinga jos pagalba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų