REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinėje kovoje Rimas Šapauskas prieš Sezzy

Vieną kartą per mėnesį savotišku bokso ringu virstantis sostinės klubas „Gravity” šį šeštadienį, balandžio 18 d., pakvies į paskutinį mūšį.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir pirmose „Dirty G: Fight Club" kovose šį kartą  vėl du puikiai muzikos bei šou pasaulyje pažįstami atlikėjai kibs vienas kitam į atlapus ir draskysis. Sako, kad net iki pat sekmadieninių mišių.

REKLAMA

Šį šeštadienį „Gravity“ vakarėlyje vienas prieš kitą kovos absoliučiai skirtingų polių žmonės. Humoristas, šoumenas, didžėjus Rimas Šapauskas prieš serijos „Dirty G“ šeimininką, vienų mėgstamą, kitų nekenčiamą reperį Sezzy. Du visiškai skirtingi žmonės, du visiškai skirtingi muzikos stiliai ir net du visiškai skirtingi miksavimo būdai. Tikras „Fight Club"! Beje, į šį renginį, pateikus Godos laišką, įėjimas kainuos tik 10 Lt.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš tai į savo „kovinius“ renginius Sezzy kvietė Wee iš grupės „Skamp“, didžėjų kolektyvą „Flaxen Beats“ bei „G&G Sindikato“ reperį Pushą. Šį kartą jis iššūkį meta didžiausiai serijos žvaigždei iš TV ekrano, politikus pašiepiančiam humoristui-didžėjui.

„Pagrindinė priežastis, kodėl pasirinkau į varžovus Rimą Šapauską, yra ta, kad jis man atrodo labai įdomus kaip žmogus. Be to, jis visą laiką ypatingą dėmesį skyrė muzikai ir yra vienas seniausių Lietuvos didžėjų. Šis pasirodymas bus žiauriai įdomus vien tuo, kad mes grojame tooookią skirtingą muziką“, - sako daugiau nei tik didžėjus Sezzy.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų