REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Komedijoje „Mano žmonos vyras“ vaidins garsūs Lietuvos komikai: Vytautas Šapranauskas, Arūnas Sakalauskas ir Juozas Gaižauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Jie scenoje bandys pasidalinti viena žmona! O kad būtų dar įdomiau, kontraversiškas žmonos vaidmuo buvo pasiūlytas A. Sakalausko gyvenimo draugei Jolantai Dapkūnaitei. Spektaklio režisierius Kostas Smoriginas kartu su visa kūrybine grupe šiuo metu intensyviai repetuoja ir tikisi, kad teatro mūzos bus itin dosnios. Prognozuojama, kad komedijos „Mano žmonos vyras“ premjera taps vienu ryškiausių metų renginiu.



Seksualinis gyvenimas pagal traukinio grafiką

REKLAMA

Spektaklis „Mano žmonos vyras“ statomas pagal garsaus kroatų rašytojo Miro Gavran tokio paties pavadinimo pjesę. Idealus šeimos paveikslas: mylinti žmona, darbas, vaikai ir jaukūs namai. Žmona, dirbanti traukinių palydove, Jus lepina švelnumu ir dėmesiu.  Netikėtai rastas įkaltis, kad žmona ištekėjusi už kito vyro, sudrumsčia Jūsų ramybę! Kaip pasielgtumėte? Ar kaltintumėte traukinio vairuotoją? Ar nesudvejotumėte, kad vaikas iš tikrųjų yra Jūsų? Spektaklio herojus nusprendžia aplankyti ir susipažinti su kitu savo žmonos vyru! Jis atranda kur kas daugiau nei galima buvo tikėtis, o jo atradimai bus kur kas komiškesni nei juokingiausiame Jūsų sapne!

REKLAMA
REKLAMA

Ar gali būti taip, kad vyro seksualinį gyvenimą iki šiol lėmė traukinių tvarkaraštis? Apie meilę, mylinčius vyrus, moters pinkles ir žabangas, apie aistringus meilužius, apie „keistus“ draugus, apie seksą ir apie gyvenimo prasmę – į visus klausimus Jūs gausite atsakymus! Spektaklio organizatoriai perspėja, kad to, ką žiūrovai pamatys teatro scenoje, nemėgintų pakartoti asmeniniame gyvenime!

Trys aktoriai – dvi poros

Spektaklyje vaidins garsūs aktoriai: Vytautas Šapranauskas ir Arūnas Sakalauskas. Šie du aktoriai žinomi Lietuvos publikai kaip komiškas duetas SaŠa. Ši pora net gi buvo apdovanota šmaikščiu „Metų poros“ titulu. Aktoriai Arūnas Sakalauskas ir Vytautas Šapranauskas kartu vedė laidą „Puikusis šou“. Moters vaidmuo spektaklyje buvo pasiūlytas Arūno Sakalausko gyvenimo draugei Jolantai Dapkūnaitei. Šie aktoriai kartu vaidina ne tik teatro, bet ir gyvenimo scenoje. Arūnui Sakalauskui teks nelengvas uždavinys, nes nuo šiol „žmoną“ scenoje teks pasidalinti su draugu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktorius Arūnas Sakalauskas 2000-aisiais metais buvo apdovanotas „Kristoforu“ geriausio aktoriaus nominacijoje. 2006–aisiais Arūnas Sakalauskas pasipuošė Auksiniu scenos kryžiumi ir įvertintas kaip geriausias dramos aktorius. Šis aktorius televizijos žiūrovams taip pat gerai pažįstamas iš tokių laidų, kaip: „Pagauk kampą“, „Dviračio žinios“ ir „Vakaro autografas“. Aktorius teatre yra sukūręs daugiau nei 40 vaidmenų ir net 14 skirtingų vaidmenų jam buvo patikėta kinuose.

Aktoriui Vytautui Šapranauskui tai bus jau antrasis vaidmuo „Domino“ teatre. Jis iki šiol vaidina komiškąjį Konradą populiariajame spektaklyje „Vilnius – Dakaras“.

REKLAMA

Spektaklyje vaidins komiškiausias „Striptizo erelis“

Kultine komedija tapusio spektaklio „Striptizo ereliai“ žvaigždė Juozas Gaižauskas taip pat buvo pakviestas vaidinti naujai statomoje komedijoje. „Mano žmonos vyras“ bus jau antrasis „Domino“ teatro spektaklis, kuriame vaidins J. Gaižauskas. Aktorius Lietuvos žiūrovams taip pat pažįstamas iš serialo „Nekviesta meilė“ ir jo vestos televizijos laidos „Ryto ratas“, televizijos žaidimų ir įvairių televizijos projektų. Aktorius yra prisipažinęs, kad šokti striptizą, jam nėra sudėtinga. Spektaklio kūrybinė grupė tikisi, kad įkūnyti vyrą, kuriam scenoje teks dalintis „žmona“, taip pat nebus sudėtinga.

REKLAMA

Spektaklio dailininku buvo pasirinktas Gintaras Makarevičius. Pernai metais jis buvo apdovanotas Auksiniu scenos kryžiumi už scenografinius sugebėjimus. Per pastaruosius dešimt metų jis sukūrė scenografiją dvidešimčiai skirtingų Lietuvos spektaklių. Nuo 1999-ųjų G. Makarevičius taip pat kuria dokumentinius video filmus. Septintasis jo režisuotas filmas „Žiemos paralelės“ pernai metais Šveicarijoje vykusiame festivalyje „Fair Play“ laimėjo pagrindinį prizą.

Šiuo metu vyksta net du konkursai bilietams į premjerą laimėti. Daugiau informacijos www.dominoteatras.lt arba el. paštu. [email protected].



Vytautas Šapranauskas, Juozas Gaižauskas ir Arūnas Sakalauskas scenoje bandys pasidalinti viena žmona


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų