REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


Gedimino Savickio (ELTA) nuotr.

Karina Krysko (27) - dainininkė, grupės „69 danguje“ narė. Gimė 1981 m. gegužės 14 dieną Vilniuje. Vilniaus konservatorijoje baigė choreografiją. Karinos mama Janina dirba parduotuvėje, tėčio neteko maždaug prieš aštuonerius metus, turi dar dvi seseris: vadybininkę Evą (29) ir šiuo metu studijuojančią Violetą (33).

REKLAMA
REKLAMA

Žavioji Karina Krysko ne kartą buvo tituluojama geidžiamiausia, seksualiausia ir gražiausia metų moterimi. Geriausias laisvalaikio praleidimo būdas Karinai yra masažai, taip pat baseinas, sporto klubas.

REKLAMA

Dainininkės firminis patiekalas obuolių pyragas ir „Tinginys“, pastarąjį ji mėgsta itin pasaldintą. Labiausiai mėgsta kinų virtuvę - vištieną su bambukais ir kiniškais grybais bei daržovėmis.

Karina dažniausiai apsipirkinėja drabužių parduotuvėse Lietuvoje, taip pat apsilanko ir dėvėtų drabužių parduotuvėse, dėl to nei kiek nesigėdija. Jai patinka jaustis patogiai, mada domisi, tačiau aklai nesivaiko. Patogiausiai apsirengus jaučiasi su kelnėmis, megztuku.

2008 metais su savo mylimuoju  profesionaliu šokėju Sauliumi Skambinu atstovavo Lietuvą „Eurovizijos“ šokių konkurse, kur iškovojo 4-ąją vietą. 2009 m. su atlikėjumi Milanno dalyvavo Dainų dainos konkurse ir užėmė 6-ą vietą su daina „Kelias pas tave“. Vedė TV3 laidą  „Kai norisi geriau.Domus galerija“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų