REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio naktį žėrinčio safyro spalvos rūbais pasipuošę svečiai šėliojo nuotaikingame ir žėrinčiame „Olialia Party“, kuriame seksualiausių Lietuvos dainininkių trio „Olialia pupytės“ pristatė debiutinį savo albumą.

REKLAMA
REKLAMA

Klube „Pacha“ susirinkusią publiką kaitino ir savo dainas jai dovanojo ne tik vakaro kaltininkės, bet ir visas pulkas populiariausių Lietuvos atlikėjų. Vaidas, Kastaneda, Soliaris, Milanno, DJ Jovani ir, žinoma, Pikaso. Kaip visada, žavingų vaizdų nepritrūko nei į vakarėlį sugūžėjusioms merginoms, nei vaikinams. Stipriosios lyties atstovų džiaugsmui vakarėlyje buvo galima sutikti ir visą būrį seksualiųjų „Olialia“ mergaičių.

REKLAMA

Debiutantes sveikino ir būrys pramogų pasaulio atstovų.



Gera nuotaika tryško Vytautas Rumšas jaunesnysis bei Alanas Chošnau


...koleges sveikino dainininkė Natalija Zvonkė...



Rolandas Skaisgirys ir Kęstutis Verslovas...



...prodiuseris Egmontas Bžeskas



...bei Asta Valentaitė...



...Audrius Bružas ir daug kitų...


Visi vakaro svečiai sutiko - „Olialia pupytės“  moka padaryti įspūdi: specialiai šiam vakarėliui jos pasipuošė naujais kostiumais:

REKLAMA
REKLAMA



aptemtais roko stiliaus drabužėliais...



...ilgomis suknelėmis...



...bei žėrinčiais triko

savo pasirodymą atlikėjos „pagardino“ iš profesionaliausių šalies choreografų išmoktais šokio žingsneliais. Scenoje joms talkino puiki  „GO Brothers“ kompanija.

Be žado visus paliko įspūdingas fejerverkų šou o nuotaiką šildė ir “Rocca dei Forti” putojantis vynas.



"Block 190" kolekcijos pristatymas

Albumo pristatymas – ne tik vakarėlis bet ir madų šou. Čia buvo pristatyta „Block 190“ aukštosios gatvės mados kolekcija vyrams ir moterims. „Block 190“ – tai visuomet jaunų ir veržlių sielų mada,  mūsų ir draugų gyvenimas bei amžina šventė. Tai nėra tik drabužių tinklas, tai – ir bičiulių klubas, kur vienijamasi dėl vienodo požiūrio į gyvenimą, stilių ir madą. Šių mados namų gerbėjais yra ir stilingoji Beckham`ų šeimynėlė, aktorius Johnny Depp`as ar roko žvaigždė dainininkas Mick`as Jagger`is. “Block 190” mada skirta kiekvienai dienai, gatvei, klubui, vakareliui... “Nes TU esi TU ne vien ypatingomis progomis, o 24 valandas per parą”, - sako šios parduotuvės filosofija. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Jurijus Levčenkovas

Efektingą kolekciją pristatančių modelių įvaizdį kūrė YURY salono meistrai, pristatysiantys  gatvės mados stiliaus šukuosenas. Neseniai duris atvėręs salonas jau sulaukė pripažinimo spaudoje, internetiniuose portaluose, gerų žodžių nešykštėjo ir YURY salono klientai, daugelis jų - Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės. Net nekyla klausimų, iš kur toks populiarumus - juk Jurijus Levčenkovas subūrė stiprią komandą, kuri ne tik aktyviai dalyvauja įvairiuose šou renginiuose, akcijose, bet ir nepaliauja stebinti savo išskirtinėmis, ekstravagancijos prieskonį turinčiomis šukuosenomis.

REKLAMA

Klubas „Pacha“ „Olala mergaites“ priima ne pirmą sykį – čia vyko ir geriausiu praėjusių metų vakarėliu išrinktas 2009 m. “Vakaro žinių” kalendoriaus pristatymas.



Šokiai iki ryto


Puiki vakarėlio atmosfera nepaliko nei vieno abejingo



Smagiai nusiteikęs "Kastanedos" duetas



Vaidas Baumila



Milano

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų