REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų balandžio 22 dienos vakarą, naktiniame klube „Connect“ buvo išrinkta „Šauniausia administratorė 2005“. Šiuos rinkimus jau penktus metus organizuoja įmonė „Alnos“ biuro sistemos, kuri valdo biuro reikmenų tinklą „Office1“ ir „Daily service“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais šį titulą ir kelionę į Prancūziją iškovojo „Big Mama“ pasivadinusi Monika Kudulienė iš Vilniaus, įmonės UAB “Marsh Lietuva“ administratorė. Antrą vietą laimėjo Laura Giedraitytė, kuri taip pat laimėjo ir publikos simpatijų titulą, ji UAB „Rubicon eventus“ administratorė. Trečia vieta atiteko vieninteliam vaikinui konkurse – Tomui Blaževičiui iš Vilniaus, UAB „Forumo rūmai“ atstovui.

REKLAMA

Šiais metais rinkimų dalyviai rungėsi penkiose skirtingose užduotyse. Užduočių metu buvo įvertintos puikiai administratorei būtinos savybės: stilius, gebėjimas sužavėti, darbas komandoje, mokėjimas išsisukti iš keblių padėčių, išradingumas bei kūrybingumas.

„Biuro darbo organizavimas labai svarbi įmonės veiklos sritis, o mūsų verslas tiesiogiai susijęs su biuro darbo organizavimu. Biuro administratorės kvalifikacija, profesionalumas dalinai lemia veiklos sėkmę. Būtina ne tik parodyti dėmesį ir pagarbą šiai profesijai, bet ir išryškinti geriausius pavyzdžius“, - konkurso tikslus aiškina rinkimus organizuojančios „Alnos“ biuro sistemų prezidentas Valentinas Milaknis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą kartą „Šauniausios administratorės“ rinkimuose iššūkį merginoms metė ir vienas vaikinas, kuris varžėsi su 24 administratorėmis. „Ruošiuosi puikiai praleisti laiką bei įrodyti, kad geriausi administratoriai yra vyrai“, - taip prieš rinkimus pasiryžimą išreiškė vienas iš dalyvių, Tomas Blaževičiaus. Viso renginyje dalyvavo daugiau kaip 300 svečių, tarp kurių ir įmonių vadovai, kurie atvažiavo palaikyti savo darbuotojų. Renginį vedė Jogaila Morkūnas.

Šauniausią administratorę išrinko kompetentinga žiuri, kurią sudarė žinomų Lietuvos įmonių vadovai, taip pat žiniasklaidos atstovai.

Praėjusiais metais žiuri geriausia administratore išrinko Oksaną Rudienę iš Šiaulių (AB „Gubernija“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų