REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nestygstantis vietoje prodiuseris Ivanas Šapovalovas puoselėja didingus planus reorganizuoti "Tatu" projektą. Paragavęs pasaulinės šlovės, genialusis manipuliatorius nenorėtų jos taip greitai prarasti, todėl sugalvojo naują avantiūrą.

REKLAMA
REKLAMA

Daug kas atsimena I.Šapovalovo sumanymą paversti duetą trio. Atsijojęs begalę kandidatūrų, jis pasirinko latvę dainininkę Katią Nečajevą. Prodiuseris net buvo sumanęs išleisti ją į "Eurovizijos" sceną, tačiau festivalio organizatoriai pasišiaušė pabūgę, kad palyginti nekalti lesbiečių žaidimai nevirstų kuo nors daugiau.

REKLAMA

Tuomet prodiuseriui buvo svarbu paprasčiausiai išgarsinti naują vardą, ir jam tai pavyko puikiai: laikraščiai vienas per kitą spausdino kuklios, miesto dar nesugadintos, provincialės nuotraukas.

Pasiruošęs ryžtingam manevrui, I.Šapovalovas ėmė veikti. Kartu su Katios prodiuseriais atrinkęs dainas merginos debiutiniam albumui, kuris pasirodys jau lapkritį, o angliška versija bus išleista Japonijoje, I.Šapovalovas su jais pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Jo planas paprastas ir genialus: kiekvienas artistas, išvykęs gastrolių kartu su "Tatu", ir pats tampa megažvaigžde (į Japoniją naujokė ketina važiuoti kartu su duetu).

O kaipgi "Tatu"? Ekspertai tvirtina, kad nuolatos žlungančios dueto gastrolės po užsienio šalis nuvargino prodiuserį, ir jis iš anksto ėmė ieškoti pamainos šlovės viršūnėje esančiai porelei. Beje, dar prieš metus apsukrusis prodiuseris ėmėsi globoti grupę "7B".

"Interfax"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų