REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmo “Smokingas” žvaigždė Jackie Chanas ilgą laiką neturėjo asmeninio gyvenimo - jis buvo atsidavęs tik kino karjerai. Tačiau pasiektas stulbinantis populiarumas neleido aktoriui daugiau slėptis nuo visuomenės.

REKLAMA
REKLAMA

Kai 1980-aisiais viename interviu Jackie paskelbė turįs širdies damą, viena aktoriaus gerbėja Japonijoje šoko po traukinio ratais. Beveik tuo pačiu metu prie J. Chano biuro Honkonge išdygo paslaptinga nepažįstamoji, kuri, pareiškusi aplinkiniams, kad nuo Jackie laukiasi kūdikio, išgėrė mirtiną nuodų dozę.

REKLAMA

Jackie Chanas buvo sukrėstas šių įvykių: “Aš jaučiuosi atsakingas už savo gerbėjų gyvenimus, - sakė jis. - Todėl esu priverstas slėpti savo asmeninį gyvenimą. Geriau jau nuskriausti vieną moterį nei leisti žūti kelioms”.

Taigi slėptis Jackie Chanui sekėsi tikrai neblogai. Tik visai neseniai žurnalistai atkapstė faktą, kad aktorius dar vis yra vedęs aktorę Feng-Jiao Lin, su kuria susituokė lygiai prieš 20 metų. Jųdviejų sūnui Jacksonui Chanui taip pat šiemet sukaks 20 metų. Pristatydamas savo išrinktąją visuomenei prieš 20 metų Jackie buvo labai atsargus - jis nenorėjo, kad pasikartotų minėti įvykiai. “Tuomet tiesiog reikėjo nertis iš kailio. Tikrai būtų pravertęs toks stebuklingas smokingas, kurį vilkėjau filme “Smokingas”, - šypteli Jackie Chanas ir čia pat priduria, kad juokauti su gerbėjų nuotaikomis - nevalia.

Komedija “Smokingas” pasirodys jau vasario 21 dieną.

BF

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų