REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įtempto siužeto filmų žvaigždė Stevenas Seagalas (Stivenas Sigalas), antradienį (02.11) Niujorke duodamas parodymus Peterio Gotti (Piterio Gočio) ir kitų mafijos narių teisme, pareiškė, kad buvęs verslo partneris užsiundė ant jo garsiosios Gambino šeimos gangsterius.

REKLAMA
REKLAMA

Gambino gaujos nariai Anthony "Sonny" Ciccone (Antonis "Sonis" Čikonė) ir Primo Cassarino (Primas Kasarinas) yra kaltinami tuo, kad buvusio S. Seagalo verslo partnerio, prodiuserio Julius Nasso (Džulijaus Naso), užsakymu bandė išreikalauti iš aktoriaus šimtus tūkstančių JAV dolerių. Konfliktas tarp buvusių verslo partnerių kilo žlugus sandoriui dėl filmo kūrimo ir prodiuseriui padavus aktorių į teismą dėl 60 mln. dolerių kompensacijos.

REKLAMA

Bruklino apygardos teisme nagrinėjamas procesas apima daugiau federalinių kaltinimų, įskaitant dėl turto prievartavimo, sukčiavimo stambiu mastu ir nelegalių azartinių lošimų, kurie yra pateikti velionio mafijos boso Johno Gotti (Džono Gočio) broliui ir dar šešiems teisiamiesiems.

Anot prokuratūros, J. Nasso pasinaudojo Gambino šeima, tikėdamasis pagąsdinti 51 metų kino žvaigždę.

Per teismo posėdį mėlynais džinsais ir šilkiniu kinišku švarku apsirengęs bei zomšiniais mokasinais apsiavęs S. Seagalas pareiškė, kad teisiamasis A. Ciccone pernai jam sakė, kad jis skolingas J. Nasso pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

"Jei atsakymas bus neteisingas, jie mane nužudys", - anot S. Seagalo, jam per tarpininką perdavė buvęs verslo partneris. Paklausus, kodėl tada nesikreipė į kompetentingas teisėsaugos tarnybas, kovos menų meistras atsakė: "Nemaniau, kad tai padėtų. Jie negali man padėti. Aš negaliu pasinaudoti liudytojų apsaugos programa".

Gynybos advokatai savo ruožtu klausė aktoriaus, ar jis nemeluoja, ir davė teismui suprasti, kad laiko jį "patologišku melagiu" ir kad niekas nieko niekada nereketavo. "Ne aš esu čia teisiamas", - supykęs atsikirto S. Seagalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po pasirodymo teisme jis išplatino pareiškimą spaudai, teigdamas, kad jaučiasi tarsi būtų auka. "Filmuose aš vaidinu nenugalimus herojus, bet jausmai man nėra svetimi. Aš du kartus pasijutau atsidūręs aukos vietoje: pirmąkart, kai buvo įvykdytas nusikaltimas, ir dabar, kai prasidėjo įnirtinga šmeižto kampanija, kuria siekiama mane diskredituoti".

dpa-“Reuters”-ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų