REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Intriguojančios temos naujajame „Bravissimo“

Naujojo žurnalo „Bravissimo“ pirmuose puslapiuose – svarbiausias birželio įvykis: Vilniaus operos festivalis.  

REKLAMA
REKLAMA

Sutinkame iškilų jo svečią, kuris ir  atidarys festivalį – Sankt Peterburgo Marijos teatrą; Jurgita Šaltytė atskleidžia jo istoriją, dabartį ir legendas.

REKLAMA

Vainikuos Vilniaus operos festivalį premjera: Trakų pilies erdvėje išvysime A. Ponchielli operą „Lietuviai“; šią operą intriguojančiu pavadinimu (italų kompozitorius!) pristato Eglė Ulienė.

Beata Baublinskienė aptaria naujosios „Traviatos“ pastatymą LNOBT („Žydėjimo metas“), o Konstancija Zubrickaitė pasakoja apie Europos operos dieną.

Vasaros žalumos „Bravissimo“ viršelyje – dirigentas Modestas Pitrėnas, o jo interviu kupinas dar negirdėtų minčių: apie operą, simfoniją ir... skylančias batutas (kalbina Audronė Juozauskaitė).

REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „Menu akimirką žavingą“ šįkart kiek netradicinė; minime tik ką mus palikusio kompozitoriaus Jurgio Gaižausko operos „Buratinas“ gyvavimo 40-metį, jos atlikėjus, naują LNOBT išleistą kompaktinę plokštelę, o visai netikėtus prisiminimus pažeria dirigentas Martynas Staškus.

Muzikologė Alina Ramanauskienė rašo apie Operos savaitę Kauno valstybiniame muzikiniame teatre („Operų ekspozicija su ryškiais personažais“), o „Apžvalgose“ – naujienų pluoštas iš Metropolitano operos, Portugalijos baleto, Ženevos Didžiojo teatro ir kt. Kaip visada, smalsiausiems ir darbščiausiems skaitytojams – kryžiažodis.

Smagių vasaros akimirkų su „Bravissimo“ žurnalu!

Justa Adomonytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų