REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ivano Neumyvakino knygoje „Auksinis ūsas: mitai ir realybė“ - visa tiesa apie augalą, kuris gydo visas ligas… Tačiau neteisingai vartojamas, gali pražudyti

REKLAMA
REKLAMA

Auksinio ūso antpilai gali pastatyti žmogų ant kojų. Tinkamai jį panaudojus, galima ilgai ir sveikai gyventi. Daugelis laiko auksinį ūsą geriausiu biostimuliatoriumi, atkuriančiu ir keleriopai sustiprinančiu gyvybines jėgas. Tai augalas, slepiantis savyje neįkainojamus turtus, todėl laikomas sveikatos eliksyru. Tačiau neteisingai vartojamas, auksinis ūsas gali sukelti nepageidaujamų šalutinių reiškinių ir rimtų sveikatos problemų. Kiek tiesos yra šiuose teiginiuose, kur mitai, o kur realybė, pagaliau sužinosite perskaitę šią pripažinto medicinos autoriteto knygą apie auksinį ūsą.

REKLAMA

Žmonės auksinį ūsą vadina įvairiai: Tolimųjų Rytų ūsas, gyvasis plaukas, drakono žolė, Veneros plaukas, kukurūzas, naminis ženšenis, o moksliškai – kvapioji kalizija (callisia fragrans). Vaistines iš tiesų iš Pietų Amerikos kilusio augalo savybes lemia biologiškai aktyvios medžiagos — neįprastos sudėties flavanoidai ir augaliniai steroidai. Auksinio ūso sultyse yra daug žmogaus organizmui labai svarbių medžiagų, kaip geležis, chromas, varis, nikelis. Šio augalo sultis galima vadinti „gyvuoju vandeniu“, nes puikiai gydo žaizdas, odos ligas, o nuoviras kambario temperatūroje nerūgsta kelis mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA





AUKSINIO ŪSO PLIUSAI

Auksinio ūso sultimis gydoma nudegimai, opaligė, reumatas, bronchinė astma, cukrinis diabetas, vėžys, jos veikia kaip diuretikas. Antpilai tonizuoja ir stiprina organizmą, slopina net chroniškus uždegimus. Gydantis auksiniu ūsu, kraujyje sumažėja cukraus kiekis, pagerėja savijauta, padidėja darbingumas, atsiranda daugiau jėgų, mažėja troškulys.
Reguliariai vartojant auksinio ūso antpilą, išsivalo virškinamasis traktas, nebevargina rėmuo, normalėja tuštinimasis, valosi organizmas, šalinami teršalai, smulkūs akmenys ir smėlis iš inkstų, traukiasi inkstų bei šlapimtakių akmenligė. Išsivalius organizmui, žmogus tampa aktyvesnis ir darbingesnis, daugeliui pagerėja regėjimas ir sumažėja kraujospūdis…



AUKSINIO ŪSO MINUSAI

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau prieš pradėdami savarankišką gydymą, būtinai perskaitykite šią knygą, nes šio augalo preparatai sukelia daug šalutinių reiškinių: stiprią alergiją, alerginį dermatitą, balso stygų pažeidimą ir pan., ypač jeigu žmogaus imunitetas nusilpęs. Net liaudies medicinos žyniuoniai pabrėžia, kad auksinį ūsą reikia vartoti atsargiai, su saiku ir protu.

Ivanas Pavlovičius Neumyvakinas – profesorius, medicinos mokslų daktaras, Nacionalinės premijos laureatas, tikrasis Rusijos gamtos mokslų akademijos narys, daugiau kaip 200 mokinių darbų autorius, nusipelnęs išradėjas, užpatentavęs 85 išradimus, nuo 1959 m. tiesiogiai dirba kosminės medicinos srityje. Būdamas unikalaus stacionaro – kosminės ligoninės erdvėlaivyje – kūrėjas, Ivanas Pavlovičius ne tik koordinuoja geriausius šios srities specialistus Rusijoje, bet ir pats kuria naujus principus, metodus bei būdus, kaip suteikti medicinos pagalbą kosmonautams įvairios trukmės skrydžių metu.  

REKLAMA

Daugiau kaip keturis dešimtmečius žmonių gydymui ir sveikatinimui paskyrusio Neumyvakino pavardė gerai žinoma ne vien profesionalams, bet ir tiems, kurie renkasi alternatyviąją, neoficialią mediciną. Jis yra tradicinės liaudies medicinos profesionalų asociacijos prezidiumo narys, pelnęs aukščiausią šios srities apdovanojimą - gintarinę „Magistro žvaigždę“.

Didžioji jo tyrinėjimų dalis skirta optimalių gydymo metodų ir įvairių ligų profilaktikos priemonių paieškai, darant netiesioginį poveikį organizmui pasitelkiant įvairius liaudiškus gydymo metodus ir priemones. Mokslininko įsitikinimu, medicinos ateitis - derinti tradicinę ir liaudies mediciną, susieti fizinį ir dvasinį gyvenimą.

REKLAMA

Remdamasis kompleksinių tyrimų, atliktų su geriausiais medicinos srities specialistais, rezultatais, I.P.Neumyvakinas padarė išvadą, kad:


* Žmogus yra savaime susireguliuojanti ir atsistatanti bioenerginė sistema, kurioje viskas tarpusavyje susiję ir viena nuo kito priklauso, o atsparumo resursai visada didesni nei žalojančių faktorių poveikis.

* Kiekviena liga turi bendrus funkcinius požymius ir pirmiausia yra nulemta bioenerginės pusiausvyros sutrikimo ir nusilpusios imuninės sistemos, jungiamųjų audinių struktūrų užterštumo šlakais. Pašalinus šiuos sutrikimus galima įveikti ligą be jokių cheminių vaistų. Reikalingos tik ligonio pastangos ir rekomendacijų laikymasis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų