REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jūros šventės metu, liepos 31-ąją, penktadienį, 22-23 val., uostamiesčio Kruizinių laivų terminale vyks išskirtinis renginys – koncertas „Dainuojanti Klaipėda“.

REKLAMA
REKLAMA

Šioje žvaigždžių valandoje dalyvausiantys žinomi klaipėdiečiai – politikai, verslininkai, menininkai, žurnalistai ir kitų sričių atstovai – vienam vakarui pamirš savo įprastą įvaizdį bei užsiėmimus ir virs scenos pažibomis.

REKLAMA

Egidijaus Sipavičiaus vedamo koncerto metu Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius, buriuotojas ir kapitonas Steponas Kudzevičius, žurnalistė Zita Tallat-Kelpšaitė, politikas bei verslininkas Saulius Budinas, fotomenininkas ir spaustuvininkas Saulius Jokužys, fotografas Algirdas Kubaitis bei kiti garsūs uostamiesčio gyventojai atliks mėgstamas jūrinės tematikos dainas.

Beje, dauguma šių žmonių muzikoje nėra naujokai – nuo mažens draugavo su gitara, pianinu bei traukdavo dainas draugų būryje ar muzikos mokyklos scenoje. Pasak vieno iš koncerto organizatorių, prodiuserio Gintaro Bendžiaus, jau repeticijų metu naujai suburta komanda patyrė daugybę kūrybos džiaugsmo, kuriuo dosniai dalysis su projektą vainikuosiančio koncerto publika.

„Repeticijos tapo proga labiau pažinti vieniems kitus ir įsitikinti, kad mus vienija daugiau dalykų nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Neabejoju, kad puikia atrakcija visiems dalyviams, kurie mus sužavėjo savo talentu, tapęs projektas nudžiugins ir klausytojus, kurių labai laukiame koncerte,“ – sakė prodiuseris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų