REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 24-ąją prasideda nauji TV3 televizijos metai. Jų pasitikti ir su nauja pradžia pasveikinti šį pirmadienį 21.00 val. skubės daugiau nei šimtas ekrano žvaigždžių, o su TV3 žiūrovais per tiesioginę „Mano TV3“ sezono atidarymo šventę sveikinsis net 12 vedėjų! Rudenį „Lietuvos talentus” vertinsiantis Adolfas Večerskis, „Šok su manimi” poras kritikuosiantis Vytenis Pauliukaitis, naujame lietuviškame seriale „Emilija” vaidinsiantys  Larisa Kalpokaitė ir Ramūnas Cicėnas, „Dzin” linksmybes kurianti Aušra Štukytė, „TV anties” aukštyn kojom apverstas naujienas pranešinėsianti Livija Gradauskienė, apie gražų gyvenimą pasakojantis Vytautas Rumšas, atviriems ir nuoširdiems pokalbiams pasiryžusios Nomeda Marčėnaitė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, talentų draugais tapsiantys Džiugas Siaurusaitis ir Vitalijus Cololo, „Rožių kerams” pasiduosiantis Leonardas Pabedonoscevas-Leo ir „Lietuvos perlus” atrinkinėsianti Madam Skaiva – visi jie išsiilgtiems žiūrovams ir svečiams pristatys tris nepakartojamas vakaro dalis. Iškilmingoje, džiaugsmingoje ir aistringoje dalyse bus supažindinama su visomis naujojo TV3 sezono laidomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Iškart po tiesioginių draugiškų krepšinio čempionato varžybų tarp Lietuvos ir Rusijos komandų 21.00 val. TV3 susibūrusi gausi šeima kviečia įsitaisyti patogiau prie televizijos ekranų ir pasiruošti ypatingom trim valandom linksmybių. Žiūrovų lauks netikėti duetai, rekordai, nematytos scenos dekoracijos – visą tai, kas šou daro grandiozinį. Visos televizijos žvaigždės ruošia ypatingus prisistatymus ir staigmenas”, – apie naujo TV3 sezono pristatymo šventę pasakoja programų direktorius Jurgis Jefremovas.

REKLAMA

Šventinis šurmulys pasieks kiekvieną – specialius muzikinius pasirodymus pirmadienio vakarą atliks Vaidas Baumila, Alanas Chošnau, Justas, Natalija Zvonkė, Mia, Nijolė Pareigytė, „Studentės”, Violeta ir Vilius Tarasovai, Rūta Ščiogolevaitė, „69 danguje”, Egidijus Sipavičius, „TV antis” vedėjai, Sasha Son, „Yva”, Edmundas Kučinskas, Mantas, Jurgis Didžiulis ir Erika Jennings, „Rožių kerų” moterys, Inga Valinskienė, Viktorija Perminaitė ir kiti. Specialius šokių pasirodymus sukurs ne tik „Šok su manimi” projekto dalyviai, bet ir Šarūno Kirdeikio šokėjai. Specialiai šiam vakarui išskirtines dekoracijas kūrė Egmontas Bžeskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Grandiozinio pristatymo scena turės skirtingas erdves. Netradicinės konstrukcijos ir didžiuliai podiumai talpins šimtus žmonių. Visą renginį nušvies net 17 tonų šviesos ir specialių ekranų. Ne tik scena bus neįprasta, TV3 žiūrovai pamatys ir neregėtus duetus. Amplua žvaigždės taip pat pakeis. Tokio reginio praleisti negalima“, – rugpjūčio 24-ąją TV3 sezono atidarymo šventę kviečia  žiūrėti J. Jefremovas.

„Mano TV3“ atidarymo šventės tiesioginė transliacija prasidės rugpjūčio 24 dieną, 21.00 val.!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų