REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turtingam vyrui meilužė būtina?

„Gerai uždirbu, tai kodėl turiu turėti tik vieną vyrą?“, - tokiais žodžiais tarsi kirviu kirto TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė verslininkui Gediminui Juodeikai ir kitiems, laidoje „Valanda su Rūta“ dalyvavusiems žymiems vyrams.  

REKLAMA
REKLAMA

Audringą Rūtos Mikelkevičiūtės reakciją sukėlė laidos svečiai, gynę pasiturinčius, ir po kelias meilužes turinčius vyrus, bandę įrodyti, kad neištikimybė – normalus reiškinys.

REKLAMA

„Vyras, uždirbantis didelius pinigus ir turintis statusą visuomenėje, visada savęs klausia – kam man visa tai, jei turiu tik vieną moterį?“, - retoriškai klausė psichologas Tomas Lagūnavičius. Tokius žodžius studijoje susirinkę vyrai palydėjo audringais plojimais, tačiau vėliau suglumo, kai laidos vedėja juokais pyktelėjusi paklausė: „Aš taip pat labai gerai uždirbu, todėl noriu, kad mano automobilyje sėdėtų jaunas, žavus jaunuolis. Ar mano uždirbamų pinigų kiekis reiškia, kad galiu turėti ne vieną vyrą, net jei esu ištekėjusi?“. Tačiau tokia mintis susirinkusiems laidos dalyviams vyrams ne itin patiko.

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje „Valanda su Rūta“ buvo klausiama – kur Lietuvoje dingo žmonas ir vaikus mylintys, ištikimi, ir atsakingi vyrai, seniau vadinti džentelmenais? Kodėl vis daugiau garsių, išsilavinusių moterų gyvena vienos?

Filmavimo metu Lietuvoje garsios moterys, tokios kaip Vitalija Katunskytė, Donalda Meiželytė, milijonieriaus dukra Renata Paleičikaitė, Eglija Vaitkevičė traukė per dantį susirinkusius vyrus, tuo tarpu šie, filmavimui prasidėjus nestokoję kandumo, laidai įpusėjus - žodžių pritrūko.

Vis dėlto vienas laidos dalyvis vyras, dailininkas ir TV laidų vedėjas Rimas Valeikis sulaukė didžiulio moterų dėmesio. Tiesa, tik tuomet, kai netikėtai stojo jų pusėn.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mačo“ tipo vyrai – agresyvūs blogiukai turintys daug moterų, dabartinėms moterims ne tik kad nereikalingi, bet ir juokingi! Vyrai, laikai pasikeitė. Būtent todėl Don Kichotas buvo juokingas, nes elgėsi taip, kaip buvo nepriimtina jo laikmečiui. Taip dabar elgiatės ir jūs!“, - šaukė R.Valeikis.

Bet ar ne pačios damos kaltos, kad šių dienų vyrai tokie?

Žinomų moterų diskusija apie vyrus – spalio mėnesį  „Valandoje su Rūta“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų