REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar XIX amžiuje godūs kailių mėgėjų žvilgsniai neaplenkdavo nė vieno bent kiek plaukuoto ar pūkuoto keturkojo.

REKLAMA
REKLAMA

Ne tik dabartiniams nykstančių gyvūnėlių rūšių saugotojams, bet ir užkietėjusiems kailinių aistruoliams sunku įsivaizduoti, kad tada kailiniams, kailinėms apykaklėms ir kepurėms tiko beveik viskas. Šiandien verčiau rinkimės tik tikruosius, prabanga ir moteriška aistra dvelkiančius kailinius. Pasiduokime žiemos aistrai kartu su šiais švelnumo ir jaunumo įsikūnijimais ir nors sekundei pamirškime tas kuklias moralines normas, taip aršiai propaguojamas PETA'os.

REKLAMA

Ilgi kailiniai

Lapkritis. Gruodis. Sausis. Vasaris. Mėnesiai, kai gatves pradeda arba jau yra apgaubęs baltasis šerkšnas. Šiuo laiku moterys tampa ne tik kaip niekada gležnos, tačiau ir labai moteriškos bei aristokratiškos. Kalbu apie tas divas, kurios renkasi kailinius, žinoma. Ilgi prabangūs kailiniai - tai ne tik drabužis - tai statusas. Nuo šiol ne tik deimantai, bet ir kailiai yra geriausi merginų draugai...

Trumpi kailiniai

Kaip sakė Carla Fendi - „Kailis visada buvo ir bus madingas bei nepraras prabangiausios medžiagos titulo. Žmonės sako, kad kailis taip trokštamas todėl, kad moterys nori turėti laisvę nešioti tai, ką jos nori“. Norint įsitikinti šių žodžių teisingumu tereikia pasižiūrėti į žymiausiais fashionistas, vaikštančias gatvėje. Kai sniegas ima tirpti, jos drąsiai griebiasi trumpučių kailinių, kurie suteikia vėjavaikiškumo bei neužmirštamos elegancijos.

REKLAMA
REKLAMA





Kailinės kepurės


„Kailis, be jokių abejonių, yra viena didžiausių tendencijų šį sezoną. Aš nekalbu apie tradicinį kailinį paltą. Dabar populiaru išskirtinė kailinė apdaila ant nertinių, paltų - net ant suknelių, populiarios kailinės kepurės ir rankinės“ - Anna Wintour. Jos žodžiams sunku paprieštarauti. Kailinės kepurės, buvo dingusios iš prabangiausių podiumų bei gatvių, tačiau ir vėl su klyksmu sugrįžo. Turbūt tai inspiravo Rusijos imperijos laikotarpis, kai šaltieji metų laikai tikrai buvo neužmirštami. Kailinės kepurės centrinėje Sibiro dalyje visada tinkamesnis galvos apdangalas nei prancūziška beretė. Tad jeigu sušalote – griebkite kailinę kepurę ir džiaukitės apgaubta šiluma bei stilingumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA





Kailinės apykaklės ir šaliai

„Kodėl aš nešioju natūralų kailį? Todėl, kad jis gašliai patrauklus, prabangus, gražus, šiltas ir labai švelnus“ - taikiai pasakė garsioji aktorė Catherine Deneuve. Juk koks pakylėtas malonumas jausti švelnias sidabrinės lapės pūkų apipintas apykakles. O kartais ir apsigaubti prašmatniais audinių ar šinšilų šaliais, kurie tikrai neleis jausti stingdančio šalčio.

Thom Bara


Nuotraukos: Garance Dore, Facehunter, Jakandjil, Altamira NYC

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų